C.B. Olot 68-77 SÈNIOR MASCULÍ

Partit molt igualat durant els quaranta minuts, on fins el minut set del tercer quart hem anat per darrera al marcador amb petits desavantatges de fins a nou punts. En defensa vam anar de menys a més, intensificant la defensa a partir del segon quart. En atac ens costava trobar bones situacions de tir a prop de cistella, cosa que ens va fer precipitar amb el tir exterior. A partir de mig tercer quart, però, vam aconseguir tirs a prop de cistella tan en 1 contra 1 com a partir de pilotes doblades que ens va fer posar per davant en el marcador i ja no vàrem donar opció a la remuntada a un Olot molt lluitador durant els quaranta minuts.

ANOTADORS:
Porras, O. (2), Juanola, A. (0), Usan, A. (1), Mchechnie, R. (1), Sanz, A. (5), Garriga, M. (14), Alonso, G. (8), Vallmajó, E. (9), Jaén, X. (5), Pascua, G. (14), Montalat, X. (16).  Tirs lliures: 27/35. Triples: 6 (4 Pascua, G. i 1 Vallmajó, E. i Alonso, G.). Faltes personals: 18 (Eliminat: cap).
Parcials: 1rQ (19-14), 2nQ (13-19), 3rQ (21-20) i 4tQ (15-24).
MVP: Xavi Montalat


JÚNIOR MASCULÍ

Descansa


C.B. Sant Feliu 104-73 CADET MASCULÍ BLAU

Un mal inici de partit, contra un dels equips capdavanters d’aquesta lliga, ens fa anar sempre a remolc. Tot i la millora en la segona part retallant la diferència fins als 12 punts, un últim quart amb la contínua eliminació per faltes (fins a 4) ens deixen sense cap possibilitat de guany. Un partit sense gaire defensa però amb bona actitud dels jugadors i anotant tots, tot i la frustració per les eliminacions.


U.B. Sant Adrià “1” 42-64 CADET MASCULÍ BLANC

Gran sortida de l’equip en els millors 10 minuts defensius del que portem de temporada. Molt atents a les indicacions donades al vestidor i treballant com a equip per anotar al contraatac amb força facilitat. Partit en definitiva per veure com els conceptes d’atac quan tenim comoditat surten. Falta doncs mantenir aquesta confiança en el nostre joc en minuts de desencert o amb defenses més intenses. Com quan els locals van apujar el nivell d’intensitat a la segona part. Bon partits per donar minuts de confiança a tots els jugadors.

A seguir aprenent i gaudint!


C.B. Olot 68-77 CADET MASCULÍ GROC

Molt bona primera part, amb intensitat defensiva i control en atac practicant el que s’entrena, va donar una avantatge important que va portar a la relaxació al tercer quart. El rival es va acostar fins a 6 punts, però vam controlar el partit. La pròxima setmana juguem a casa contra l’Athlètic Silenc, el lider.


C.E.E.B Tordera 36-86 PRE-INFANTIL MASCULÍ

Una sortida molt intensa, agafant diferències al marcador.


MINI MASCULÍ 58-47 Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc”

Partit de més a menys. Un bon començament de tots els jugadors però que a partir de la mitja part s’ha convertit en una falta de concentració total i relaxació, fallant passades i deixant rebots defensius que han propiciat segones opcions del rival. A millorar, sobretot l’actitud!


Bàsquet Vilafant 3-53 PRE-MINI FEMENÍ

Malgrat el marcador, el partit ha sigut força disputat i hem hagut de treballar per poder tenir opció de fer bàsquets. En atac ens ha costat trobar espais per jugar l’1 contra 1, encara que el contraatac l’hem corregut prou bé, aixecant el cap i passant a les companyes. En defensa hem hagut d’estar molt concentrades, elles ocupaven molt bé els espais i això ha fet que ens trobéssim en una situació nova per nosaltres. Al principi estàvem molt lluny de la pilota, a mesura que ha anat passant el partit hem anat corregint posicions.
El proper partit juguem a casa contra en B.C. Torroella.

PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Descansa

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 63-13 C.B. Vilablareix

Molt bon partit, en la línia de les últimes setmanes amb molta intensitat i posant en pràctica el que estem treballant als entrenaments, avui insistint en línies de passada i rebot ofensiu. Moltes gràcies a l’Isidre i en Blai del Pre-Mini Blau que avui ens han vingut a ajudar!


C.B. Quart 54-4 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Partit en el qual hem jugat amb 7 i ja ha condicionat tot el partit. El primer quart ens han fet un parcial que no hem pogut remuntar, tot i que a mida que anava avançant el partit ens anàvem despertant i milloràvem la defensa i l’atac. Amb ganes de millorar per afrontar el següent partit a casa.


VETERANS

Pendent de Calendaris