SÈNIOR MASCULÍ 73-66 Bisbal Bàsquet

Inici de partit igualat, amb poques diferències al marcador. En atac ens sentíem còmodes, aconseguint bons tirs i circulant bé la pilota. En defensa, en canvi, patíem per controlar l’atac visitant i  el rebot defensiu. L’encert en el triple al final del segon quart i a l’inici del tercer ens permetia agafar un avantatge important. A l’últim quart i després de dos triples seguits semblava que trencàvem definitivament el partit, però la Bisbal va aconseguir retallar i vam decidir el partit des de la línia de tirs lliures a l’últim minut.

ANOTADORS:

Porras, O. (4), Juanola, A. (8), Usan, A. (3), Mckechnie, R. (13), Sanz, A. (6), Garriga, M. (8), Alonso, G. (7), Vallmajó, E. (3), Jaén, X. (0), Pascua, G. (22), Montalat, X. (0). Tirs lliures: 10/13. Triples: 11 (4 Pascua, G., 3 Mckechnie, R., 2 Juanola, A i 1 Vallmajó, E..). Faltes personals: 21 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (21-14), 2nQ (21-18), 3rQ (20-13) i 4tQ (11-21).

MVP: Robert Mckechnie


JÚNIOR MASCULÍ 57-56 CESET

Partit de més a menys, amb un bon inici amb un parcial de 12-1 al minut 5, feia preveure un partit fàcil, però els visitants han anat reduint la diferència i el que en el primer període era un 25-12 s’ha acabat convertint amb un 57-56 al final del partit patint més del normal. Hem defensat amb bona intensitat però no hem sigut constants durant tot el partit (en el tercer període hem encaixat 20 punts), amb massa relaxació, fet que ha fet créixer al rival. Masses errades en tirs fàcils, poc percentatge de tirs lliures i 26 pilotes perdudes, que han fet poc profitoses les 25 recuperades. Al final una zona dels visitants i la poca paciència per atacar-la ens han portat a patir per guanyar un partit (7 punts en el 4t Quart), que més que guanyar-lo es pot dir que l’han perduts ells amb pilota de partit i 3 rebots ofensius fallats a l’última jugada. A destacar avui en Bernat, sobretot durant el primer quart amb bones accions defensives i 8 punts quasi consecutius (12 en total) i bon percentatge de 2 (100%). També destacar en Ramon Roig, molt actiu en defensa i 10 punts en atac (tot i les pilotes perdudes, 8). Agrair l’ajuda d’avui d’en Pep Mesas del Cadet Blanc i en Lluís Giralt del Cadet Blau.


CADET MASCULÍ BLAU 78-73 CESET

Molt bon partit per refer-nos anímicament de l’anterior. Tot i que amb un fluix inici encaixant un parcial de 0-8 degut a errades en defensa que ens fan anar al darrera al marcador, aconseguim capgirar-ho al segon període amb un bon joc interior (destacar en Lluís Giralt) i defensa més intensa, proporcionant atacs ràpids i efectius. Destacar també el joc del rival amb jugadors molt efectius, i a millorar el nostre percentatge en tirs.


CADET MASCULÍ BLANC 60-86 U.E. Gaudí

Derrota davant d’un molt bon equip amb alta efectivitat. No hem sabut marcar el nostre ritme ni en atac ni en defensa degut, durant gran part del partit, per trobar-nos sobrepassats pel joc visitant. Tot i això, la concentració i ganes han permès seguir treballant i no perdre la cara al partit. S’ha de seguir millorant per poder plantar cara en partits com aquest, on a causa de 3 minuts que desapareixem el parcial s’acaba fent insalvable.


CADET MASCULÍ GROC 66-44 Bàsquet Lloret

Molt bona primera part, tant en atac com en defensa, tret que al segon quart vam fer moltes faltes innecessàries que van permetre al rival anotar molts tirs lliures. Relaxació després del descans, però a l’últim quart vam recuperar la intensitat i vam fer una bona feina que ens va donar la victòria.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 61-65 Bàsquet Vilafant

Un començament molt irregular dels locals on els dos equips s’han trobat molt igualats. Tot i així, durant tot el partit hem permès que el rival tingui sempre al marcador un avantatge de 4-10 punts que no hem sabut capgirar.


C.B. Sant Feliu 31-81 MINI MASCULÍ

Bona actitud defensiva però en atac massa relaxats. Encara s’han de millorar moltes coses, seguirem treballant!


PRE-MINI FEMENÍ 66-16 C.B. Bescanó

Els dos primers quarts hem sortit adormides i relaxades i no ha sigut fins al tercer quart que hem començat a posar intensitat en el joc. Hem corregit molt bé el contraatac i, quan ens ha tocat jugar en estàtic, també hem tingut paciència per jugar l’1 contra 1. En defensa també hem anat de menys a més, tot i això, encara ens falta posar una marxa més en aquest aspecte del joc.

Bàsquet Masmitjà 8-58 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Molt bon partit de tot l’equip, en atac on tots van poder anotar i també en defensa on vam ser molt intensos i es van recuperar moltes pilotes. Tot i això, s’ha de seguir treballant els conceptes d’atac que treballem durant els entrenaments i millorar la posició en defensa.

C.B. Sarrià de Ter 11-61 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Molt bon inici amb molta intensitat que ens ha permès jugar amb més tranquil·litat la resta del partit i no patir al final tot i anar justs d’efectius. Seguim la bona línia de les últimes setmanes!!


PRE-MINI MASCULÍ GROC 2-0 F.D. Cassanenc

El rival no disposava de suficients jugadors però tot i així vam jugar 5 parts de 5 minuts on vam poder treballar una mica els aspectes que estem treballant durant els entrenaments.


VETERANS

Pendent de Calendaris