U.E. Cellera-Amer 94-72 SÈNIOR MASCULÍ

Inici de partit sense encert per cap dels dos equips. Tot i circular bé la pilota i anotar tan sols 1 punt en vuit minuts, ens vàrem refer i amb un bon segon quart aconseguíem dominar el partit i aconseguir un coixí de deu punts al descans. A la segona part, però, els locals varen mostrar un encert des de 6,25 extraordinari amb 14 triples, i juntament amb una mala defensa nostra, va fer que anotessin 69 punts en vint minuts, que ens deixava sense opcions de victòria tot i no estar del tot malament en atac.

ANOTADORS:
Porras, O. (15), Juanola, A. (3), Usan, A. (9), Mchechnie, R. (3), Sanz, A. (8), Garriga, M. (6), Alonso, G. (6), Vallmajó, E. (5), Jaén, X. (-), Pascua, G. (14), Montalat, X. (2). Tirs lliures: 6/13.
Triples: 10 (3 Usan, A. i Porras, O., 2 Pascua, G. i Vallmajó, E. i 1 Juanola, A.). Faltes personals: 19 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (10-11), 2nQ (15-24), 3rQ (41-12) i 4tQ (28-25).
MVP: Oscar Porras


F.D. Cassanenc 62-55 JÚNIOR MASCULÍ 

Primera derrota davant el líder provisional de la categoria en un partit amb molta intensitat, vàrem estar bé en defensa però no vàrem saber definir en moments clau del partit i sobretot vàrem ser incapaços d’atacar la zona plantejada a la segona part pels locals. Les alternatives al marcador varen ser constants, remuntada inclosa però els darrers atacs no varen arribar a bon port i els locals varen aprofitar per fer 3 cistelles seguides. Hem millorat les pèrdues de pilota, però no el percentatge de tirs lliures. Continuarem treballant per millorar aspectes que no acaben de sortir i sobretot buscar la paciència que requereix atacar una zona.


C.B. Sant Narcís 115-26 CADET MASCULÍ BLAU

Partit condicionat per les baixes, amb un inici molt intens dels locals deixant sense cap mena de reacció. Superiors en actitud, alçada i bon joc. Sense excuses, masses pilotes perdudes abans
de passar camp, manca de rebot i fluix percentatge en tir, toca millorar.


C.B. Lliçà d’Amunt 43-62 CADET MASCULÍ BLANC

Sensacions agredolces en una victòria treballada però poc lluïda. No hem sabut marca un ritme alt ni en atac ni en defensa. Jugant a un bàsquet lent que era el que proposaven els locals. Tot i això, la concentració i bones accions definint a l’1 contra 1 ens posaven liderant el marcador després d’un mal inici. La feina defensiva ha aportat el diferencial en un partit llarg ampliant diferències als últims minuts. Molta feina a fer. Per encarar una setmana de no pont que jugarem com a locals. Veniu a animar l’equip!


F.D. Cassanenc 42-74 CADET MASCULÍ GROC

Victòria còmode en un partit on ens vam relaxar al tercer i quart període, vam fer totes les coses que treballem als entrenaments encara que no totes surten, però l’actitud és bona ja que ho vam seguir intentant. Van anotar tots els jugadors que van participar i van tornar a venir a ajudar l’Ernest i l’Oriol del Cadet Blau.


Bàsquet Lloret 54-53 PRE-INFANTIL MASCULÍ

Un partit molt igualat però les pèrdues de pilotes i els tirs fàcils ens han passat factura.


MINI MASCULÍ 68-27 C.B. Roses

Partit fluix. Molta relaxació i falta de concentració.


Escolàpies Figueres 10/09 19-43 PRE-MINI FEMENÍ

Vam començar el partit amb bona defensa tot i que l’atac una mica fluix, però poc a poc i sobretot la intensitat de la segona part del partit ens va portar a jugar uns bons minuts. Una bona defensa a la segona meitat va  permetre a les jugadores poder accedir a contraatacs. Sempre es pot millorar està clar, però la veritat que tot i al principi el partit va ser disputat vam saber lluitar fins al final. El partit el va dirigir l’Estel Mallol i totes estem molt contentes de com ho va fer!! El següent partit juguem a Figueres contra el C.B. Bescanó!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 50-0 Escolàpies Figueres 11
Partit on gràcies a la intensitat dels primers períodes, a la segona meitat del partit es va poder començar a intentar el que treballem en atac als entrenaments, a l’hora de provar-ho es va tenir una bona actitud i en cert grau, sortia. Tot i així, cal treballar-hi més. La intensitat dels primers períodes en defensa va continuar tot el partit. Gràcies a en Pau i en Jan del Pre-Mini Blanc que van venir a ajudar.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 55-5 Unió Maristes

Molt bon partit un cop més, seguint la línia de gran intensitat i bon joc de les últimes setmanes. Aplicant el treball dels entrenaments, sobretot de tècnica individual de 1 contra 1. Avui amb la gran ajuda d’en Gerard i en Guillem del Pre-Mini Blau!!


C.B. Llagostera “A” 64-14 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Partit complicat i intens contra un rival superior en tots els aspectesL’equip rival plantejava una bona defensa que ens costava sortir i corrien molt  al contraatac cosa que no vam saber parar. Els nostres punts però van estar molt ben jugats i creats per trobar un tir fàcil. Ara a mirar al pròxim partit i a seguir treballant i passant-ho ! 


VETERANS

Pendent de Calendaris