SÈNIOR MASCULÍ 64-50 C.B. Quart

Inici de partit igualat, amb molt encert exterior del Quart, que es posava al davant al marcador en els primers minuts de partit. La bona defensa i l’encert exterior, ens permetia capgirar el marcador, però sense poder agafar diferències importants. Al tercer quart, només vàrem concedir 4 punts als visitants, que ens permetia acabar el quart amb 14 punts d’avantatge. A l’últim quart no vam poder acabar de trencar el partit, però, tampoc vam veure perillar la primera victòria a casa de la temporada.

ANOTADORS:
Porras, O. (6), Juanola, A. (5), Usan, A. (2), Mchechnie, R. (7), Sanz, A. (0), Garriga, M. (2), Alonso, G. (8), Vallmajó, E. (1), Fernández, K. (6), Jaén, X. (2), Pascua, G. (16), Montalat, X. (8).
Tirs lliures: 5/11. Triples: 9 (4 Pascua, G., 2 Porras, O. i Alonso, G. i 1 Mckechnie, R.). Faltes personals: 16 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (15-11), 2nQ (18-16), 3rQ (16-4) i 4tQ (15-19).
MVP: Gerard Alonso


JÚNIOR MASCULÍ 

Descansa


CADET MASCULÍ BLAU 84-65 C.B. Salt

Primera jornada amb coincidència dels tres cadets jugant a casa. Un bon inici de partit prioritzant la defensa, robant pilotes i sortides de contraatac, a més d’un bon treball dels interiors per parar un Salt amb jugadors molt alts, permet aconseguir una distància segura al marcador que es mantindrà fins al final. Destacar que tots jugadors van anotar i a millorar un fluix percentatge en tirs lliures.


CADET MASCULÍ BLANC 68-78 B.Q. Manyanet Molins

La solidesa dels visitants amb una filosofia de joc ràpid i intens ens supera en un dia de poc encert i precipitacions. No vam saber aturar els contraatacs constants dels de Molins de Rei, aspecte que ens va desgastar enormement per afrontar un final de partit que podia haver estat més ajustat del que va ser. Continuem concedint masses rebots i les segones opcions s’aprofiten en aquesta categoria. Toca seguir apretant per millorar molts aspectes de tàctica individual i col·lectiva tan en atac com en defensa. Però hem de tenir en compte que tot i els moments espessos no vam perdre mai la cara al partit. A seguir treballant!


CADET MASCULÍ GROC 63-58 C.B. Anglès

Partit travat des del principi pel mal joc en atac i en defensa, però tot i els problemes mai vam perdre la intensitat ni la cara al partit. Al final, una victòria treballada i patida que ens ha de servir per seguir treballant i millorant. Destacar les ganes fins al final, millorar detalls en defensa i calma en atac. Proper partit a Cassà.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 67-17 C.E.B. Girona

Un començament fluix, millorant la defensa ha permès que el joc foc més fluid i ens sentíssim més còmodes.


MINI MASCULÍ

Descansa


PRE-MINI FEMENÍ 58-8 E.E.M. Caldes Malavella

Molt bon partit el jugat avui en el nostre debut com a locals. Hem sortit un xic adormides al primer quart, però de seguida hem vist que les rivals no ens posarien les coses fàcils. Malgrat el resultat final, el Caldes ens ha exigit tant en atac com en defensa. A mesura que van passant les setmanes ens trobem més còmodes en defensa. De totes maneres, en atac, ha sigut el primer partit que hem jugat força situacions en estàtic i hem comprovat que si no deixem espais a la zona, les companyes no tenen espai per jugar l’u contra u.

C.B. Roses “Verd” 19-61 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit on després d’un inici fluix, al segon període es va augmentar la intensitat defensiva que va permetre recuperar moltes pilotes i acabar contraatacs fàcils. També es van poder anotar cistelles fàcils després de moure la pilota, com anem treballant als entrenaments tot i que s’ha de continuar millorant. Donar les gràcies a en Xavi i l’Adrià del Pre-Mini Blanc per venir a ajudar-nos. Pròxim partit a casa contra les Escolàpies.

Escolàpies Figueres 51-43 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Gran partit en el derbi local figuerenc amb molta intensitat i motivació per part de tots els jugadors, posant en pràctica el treball dels entrenaments, sobretot en 1 contra 1. Ens ha faltat només una mica més d’encert en alguns tirs lliurats per igualar el marcador.


PRE-MINI MASCULÍ GROC 11-61 Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc”

Tercer partit de la temporada en el qual el rival ha imposat un nivell alt i ens ha agafat avantatge des dels primers quarts. Tot i així, després hem millorat en aspectes ofensius i en sortir de la pressió. Donar gràcies a la Bruna Albert per haver-nos ajudat. Ara toca pensar en el pròxim partit contra el C.B. Llagostera que l’enfrontarem amb moltes ganes!


VETERANS

Pendent de Calendaris