B.C. Torroella 54-64 SÈNIOR MASCULÍ

Primera part molt igualada, en atac no aconseguíem trobar bones situacions tir. En defensa, en canvi, estàvem molt concentrats i tenint clar els jugadors que havíem de tenir més controlats. Després del descans, hem seguit amb la bona defensa, però en atac hem aconseguit millors situacions de tir, tant a prop com des de la línia de triple, que ens ha permès obrir escletxa al marcador a mitjans de l’últim quart, que ens ha permès retrobar-nos amb la victòria.

ANOTADORS:
Porras, O. (8), Juanola, A. (4), Usan, A. (-), Mchechnie, R. (13), Sanz, A. (3), Garriga, M. (5), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (7), Fernández, K. (-), Jaén, X. (0), Pascua, G. (20), Montalat, X. (4).
Tirs lliures: 10/25. Triples: 8 (4 Pascua, G. i 2 Porras, O. i Mckechnie, R.).

Faltes personals: 16 (Eliminat: Porras, O.).
Parcials: 1rQ (12-15), 2nQ (14-11), 3rQ (13-18) i 4tQ (15-20).


C.B. Sant Feliu 64-83 JÚNIOR MASCULÍ 

Bon començament de partit amb una alta intensitat defensiva, i pressió a primera línia, bona recuperació de pilota i sortida ràpida al contraatac. El segon període va ser quasi calcat. Però el tercer període no vàrem mantenir el ritme defensiu i fèiem atacs erràtics, amb poc criteri, massa precipitació, excessiva individualitat i poc domini del rebot, que juntament amb un augment de la pressió defensiva dels locals, va fer que es posessin a 1 punt, eixugant la renda de 15 punts aconseguit a la mitja part. Durant el segon període només 1 tir de camp , la resta tirs lliures. L’últim període va tornar a ser pels figuerencs, amb un millor encert i criteri ofensiu i un augment del nivell defensiu, que va decantar el marcador amb un parcial de 13 a 31 en aquest definitiu període.
Poc encert en els tirs de 6,25 , 4/17 (24%), i millora del tirs lliures (55%). Bé en la recuperació de pilotes, tot i que el balanç es favorable en pilotes perdudes (26).


B.C. Fontajau 58-70 CADET MASCULÍ BLAU

Primera victòria d’aquest equip cadet i a més en pista visitant, equip en formació i  que comença a compenetrar-se i a treballar amb intensitat, efecte que ajuda a la recuperació de les pèrdues de pilotes. Bon treball dels interiors sota taulers i molt bona pressió defensiva a primera línia, amb un encara fluix percentatge en tirs lliures.


C.B. Mollet 56-78 CADET MASCULÍ BLANC

Alta intensitat, en una primera part d’alt encert figuerenc. Molt de treball defensiu i seguim mostrant coses en atac. L’encert ens va permetre guanyar confiança i mantenir la calma quan els locals van posar una marxa més per intentar recuperar la iniciativa del partit. Una primera victòria que dóna el premi al treball d’aquests primers mesos. Però hi ha molta feina a fer. Les ganes i predisposició d’aquests nois aporten el plus que necessitem per competir.

No us els perdeu! Dissabte a les 16 vs. Manyanet Molins!

A seguir amb aquestes ganes!


CADET MASCULÍ GROC

Descansa


C.B. Farners 76-51 PRE-INFANTIL MASCULÍ


MINI MASCULÍ 41-90 C.E.B. Girona


PRE-MINI FEMENÍ 0-50 Pre-Mini Femení

Partit que hem aprofitat per corregir posicions defensives i atrevir-nos a fer coses que encara ens costen, com exemple, acabar les entrades per la dreta les jugadores esquerrades o per l’esquerra les dretanes. També ens n’hem adonat que hem d’estar concentrades tot el partit si volem que els aspectes que treballem en els entrenaments ens surtin tal com volem.

El pròxim partit debutem a casa contra el Caldes de Malavella.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 60-10 C.C.E. Montessori-Palau
Partit on gràcies a una gran intensitat defensiva al primer quart, es va aconseguir una avantatge i es va mantenir durant tot el partit. Es van poder treballar moviments que fem a entrenament com tallar després de passar tot i que encara queda molt per millorar. Es van millorar les finalitzacions, tant en contraatac com en estàtic. Pròxim partit a Roses, dissabte que ve.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 54-4 C.B. Roses

Molt bon primer partit a casa amb moltes ganes i molt bona actitud que ens ha permès fer un molt bon bàsquet per aconseguir tirs còmodes per tothom.
La setmana que ve “derbi” contra Escolàpies!


C.E.J. Celrà 21-63 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Hem sortit molt concentrats al partit i això ha fet que durant els dos/tres primers períodes recuperéssim moltes pilotes i poguéssim sortir en contraatac. A partir de la mitja part el ritme dels dos equips ha baixat i això ha fet que juguéssim més atacs estàtics. Volem agrair a les tres jugadores del pre-mini femení que ens han vingut a ajudar: la Carla, l’Anna i la Júlia.

Ja tenim ganes que arribi el dissabte que ve per jugar contra el Vedruna Palamós a les 9.00h!


VETERANS

Pendent de Calendaris