SÈNIOR MASCULÍ 53-75 C.B. Bescanó

Mal inici de partit, on vam sortir tous en defensa i el visitants anotaven amb certa facilitat, tant a prop de cistella com de fora. En atac, no aconseguíem tirs clars que ens permetessin anotar amb comoditat. Després del descans, vam sortir més concentrats en defensa, i això ens va permetre retallar diferències i col·locar-nos a 4 punts només començar el darrer quart. Però, un parcial de 0-8 del Bescanó va acabar de trencar el partit a favor dels visitants.

ANOTADORS:
Porras, O. (2), Juanola, A. (3), Usan, A. (3), Mchechnie, R. (0), Sanz, A. (1), Garriga, M. (15), Alonso, G. (2), Vallmajó, E. (5), Fernández, K. (2), Jaén, X. (1), Pascua, G. (17), Montalat, X. (2).
Tirs lliures: 10/25. Triples: 5 (3 Pascua, G. i 1 Vallmajó, E. i Juanola, A.). Faltes personals: 22 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (13-18), 2nQ (15-23), 3rQ (15-8) i 4tQ (10-26).


C.B. Quart “Negre” 47-60 JÚNIOR MASCULÍ 

Partit poc brillant, on el millor va ser el resultat. Tot i anar per davant al marcador i agafar un avantatge inicial de 8 punts al primer quart, un nefast segon període davant una defensa zonal que no vàrem tenir la serenitat, ni la paciència de saber atacar, amb contínues precipitacions i males decisions en atac. A sobre defensàvem sense intensitat però amb massa faltes que varen portar al rival 7 vegades a la línia de tir lliure. Al tercer període ha sigut millor, amb més paciència i més encert en el tir exterior, amb 2 triples d’en Roger i un d’en Lluís Cortada. En moments clau el tir exterior ens ha mantingut al partit. El quart període ens hem posat a defensar amb seriositat i ha sigut quan s’ha trencat el partit.
A destacar la feina d’en Roger 17 punts (3 triples) i en Lluís que tot i no estar al 100 % va fer una bona feina en defensa.
Mal percentatge de tirs lliures (3/13), que em de millorar amb urgència.


C.E. Palamós “Groc” 71-67 CADET MASCULÍ BLAU

Partit a casa del Palamós, amb molt bones sensacions d’equip i alternances al marcador, molta intensitat en defensa i bons contraatacs, amb la dificultat local d’un equip més físic, i un últim tram de partit jugant sense interior, amb un final a cara i creu, amb un fluix percentatge de tirs lliures.


C. Joventut Badalona “B” 86-68 CADET MASCULÍ BLANC

Bones sensacions en un partit de nivell tan dels visitants com de l’equip que s’estrenava a Figueres amb unes grades que comencen a fer goig. Alta intensitat, nervis més controlats i de nou bona nota per les alçades de temporada que estem. Molt de treball defensiu i seguim mostrant coses en atac. Però quan el físic ens falla les mancances tàctiques que encara tenim es fan més presents.
Cal seguir treballant de valent per acabar de compactar el gruix de jugadors i anar adquirint molts conceptes per seguir fent aquests passos de gegant que feu nois!!!
La setmana que ve cap a Mollet! A seguir amb aquestes ganes!


CADET MASCULÍ GROC 79-44 C.E.J. Celrà

Molt bon inici de partit on es va obrir una avantatge que va donar lloc a una relaxació per part nostre. Molt bona actitud defensiva durant tot el partit, comencen a sortir coses treballades als entrenaments però encara hi ha molta feina per fer, tot i la relaxació es va acabar el partit intensos. A destacar per pròxims partits la defensa i saber mantenir la intensitat durant tot el partit.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 50-39 C.B. Roses


Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc” 25-75 MINI MASCULÍ

Primer partit de temporada on en els primers 2 quart s’ens ha notat una mica nerviosos i mica en mica hem anat imposant el ritme alt que volem per aquest any. A destacar els contraatacs amb bones finalitzacions i en estàtic el saber jugar oberts amb les 5 posicions ben marcades. En defensa hem estat intensos recuperant moltes pilotes. Cal millorar les línies de passada i les ajudes defensives. Moltes coses a millorar però amb moltes ganes de fer-ho!


Unió Vedruna “Negre” 1-51 PRE-MINI FEMENÍ

Estàvem totes plegades una mica nervioses pel debut. Havíem jugat tres amistosos contra equips mini i aquest era el nostre primer partit contra un equip de la mateixa categoria. Vam sortir concentrades, vam dominar el rebot i vam saber passar bé la pilota perquè la companya que estigués sola tirés. Durant el partit vam poder corregir forces aspectes defensius i també vam començar a entendre que si ens allunyem de la cistella tenim més possibilitats de fer bàsquet a través de l’1 contra 1. El pròxim partit tornem a jugar a fora, a casa de les Escolàpies. Ja tenim ganes que arribi dissabte!


B.C. Fontajau “Groc” 22-59 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit on gràcies a una gran intensitat defensiva, va permetre recuperar moltes pilotes i sortir al contraatac i acabar cistelles fàcils. Excepte al setè període on el rival va fer un gran període en atac acompanyat d’una desconnexió per part nostre del partit. Al vuitè va tornar la concentració i es va acabar el partit com es va començar. Destacar la gran defensa i les finalitzacions tant en contraatac com en joc estàtic, millorar el buscar el jugador més sol en joc estàtic.

B.C. Fontajau “Negre” 14-64 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Primer partit de la temporada que ha servit per posar en pràctica tot el que hem anat entrenant durant la pre-temporada. Aquest any hem pujat el nivell d’intensitat i això es nota a la pista! A més ha debutat l’Oriol García que s’ha afegit al grup aquest any. Pinta molt bé aquest inici!


PRE-MINI MASCULÍ GROC 32-35 CESET


VETERANS

Pendent de Calendaris