Bàsquet Porqueres 58-64 SÈNIOR MASCULÍ

Inici de partit on, tot i començar guanyant, el tir exterior dels locals els hi va permetre ajustar el marcador al final del primer quart. En el segon i el tercer, hem aconseguit obrir un petit forat al marcador, que semblava que podia sentenciar el partit. Però en l’últim quart, la bona defensa del Porqueres, ha ajustat altre cop l’electrònic, i no hem pogut sentenciar fins a l’últim minut.

ANOTADORS:
Porras, O. (6), Juanola, A. (2), Usan, A. (0), Mchechnie, R. (1), Sanz, A. (6), Garriga, M. (7), Alonso, G. (2), Vallmajó, E. (0), Fernández, K. (0), Jaén, X. (9), Pascua, G. (24), Montalat, X. (7).
Tirs lliures: 17/30. Triples: 3 (2 Pascua, G. i 1 Porras, O.). Faltes personals: 20 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (18-18), 2nQ (9-14), 3rQ (16-22) i 4tQ (15-10).


JÚNIOR MASCULÍ 63-61 B.C. Fontajau

Partit igualat fins a la primera part, amb un primer quart sempre per sota al marcador. A la mitja part anàvem 1 per sota 32-33 i tota una segona part per endavant. El tercer quart els visitants s’han posat en zona, que ens ha desconcertat fent atacs erràtics, amb massa bot i poca paciència i hem estat 5 minuts sense anotar fruit de la precipitació. Tot i això la defensa era bona però ens hem carregat molt de faltes i ha portat al visitant 8 vegades a la línia de tirs lliures. Tot i això al final del tercer quart anàvem 13 per sota que podien haver sigut més. La reacció ha arribat a l’últim quart amb una defensa pressionant que ha permès recuperar moltes pilotes i al minut 6 havíem empatat el partit. Els últims 4 minuts hem mantingut la tònica defensiva i un millor encert de tirs lliures en ha donat una victòria molt treballada i merescuda. A destacar l’aportació dels triples (6), que ens ha ajudat a mantenir el marcador en moments clau.


CADET MASCULÍ BLAU 38-72 Bàsquet Vilafant

Primer partit a casa denotant nervis a l’inici, per culpa en part, a la manca de partits, provocant pèrdues de pilotes i atacs precipitats, fet que facilita al Vilafant jugar còmodament. Tot i la bona actitud dels jugadors, la falta d’encert en tirs de camp i en tirs lliures, ens deixen sense opcions. Toca millorar, ànims!


C.E.B. Girona 85-81 CADET MASCULÍ BLANC

Primer partit de la temporada. Partit per demostrar la preparació que hem estat fent. Bones sensacions a nivell d’intensitat, alguns nervis pel debut però, en general, bona nota d’inici per seguir treballant. Molt de treball defensiu i poc a poc mostrant coses en atac. La setmana que ve rebrem a casa la Penya “B”. Partit interessant per veure la progressió un cop testada la categoria.

A seguir aprenent i gaudint!


C.B. Blanes “B” 76-73 CADET MASCULÍ GROC 

Perdut a la pròrroga degut a les males decisions que s’han pres, fruit del cansament al final de la pròrroga que ha donat la victòria al Blanes.


PRE-INFANTIL MASCULÍ

Comença la Temporada 18/19 el pròxim Dissabte 6 d’Octubre a CASA contra el C.B. Roses a les 12.15h.


MINI MASCULÍ

Comença la Temporada 18/19 el pròxim Dissabte 6 d’Octubre a FORA a la pista del Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc” a les 11.00h.


PRE-MINI FEMENÍ

Comença la Temporada 18/19 el pròxim Dissabte 6 d’Octubre a FORA a la pista de l’Unió Vedruna “Negre” a les 10.45h.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Comença la Temporada 18/19 el pròxim Dissabte 6 d’Octubre a FORA a la pista del B.C. Fontajau “Groc” a les 09:00h.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Comença la Temporada 18/19 el pròxim Dissabte 6 d’Octubre a FORA a la pista del B.C. Fontajau “Negre” a les 10:30h.


PRE-MINI MASCULÍ GROC

Comença la Temporada 18/19 el pròxim Dissabte 6 d’Octubre a CASA contra el CESET a les 09.00h.


VETERANS

Pendent de Calendaris