Arrenca la 4a edició de la CEBA amb 11 escoles i més de 100 nens i nenes disposats a passar-ho d’allò més bé amb el bàsquet. Aquesta temporada mantenim les escoles de l’Anicet de Pagès, l’Amistat, el Cor de Maria, el Dalí, el Pallach, el Parc de les Aigües i el St Pau, recuperem el Carme Guasch i la Salle, i donem la benvinguda a les escoles de la Torre d’en Reig de Vilabertran i a l’escola del poble de Cabanes. 
 
La CEBA tornarà a treballar, després de cada trobada, els hàbits saludables de la higiene, la hidratació i l’alimentació, per combinar l’esport i la salut dels més petits. Continuem consolidant el Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf (CEBA) perquè cada any sigui tot un èxit, i donem les gràcies a les AMPAS i els directores/es per a confiar amb el projecte, i a totes les mares i pares per apuntar els vostres fills i filles.
Salut i força Adepaf!