Portem dies avisant-vos que el 29 de Setembre s’ha de marcar al calendari com a dia important, i aquí en teniu l’explicació! El dissabte que ve viurem al pavelló municipal de Figueres una tarda molt entretinguda on el principal objectiu i el motiu de tot és rebre homenatge al C.B. Adepaf Femení que durant anys van defensar la nostra samarreta i van posar la ciutat de Figueres a boca de tots i totes. Des del Club, volem dedicar aquesta tarda de Dissabte a elles i no podia ser d’altra manera que gaudint d’un partidàs de primera com és el partit de pre-temporada entre l’Spar Citylift Girona i el València Bàsket. La festa no s’acaba aquí, ja que a més del partit, gaudirem d’altres activitats i serveis com:

  • Partits de la base del Club i del C.B. Albera-Peralada
  • Sortejos i premis
  • Conèixer les jugadores del Spar Citylift Girona i el València Basket
  • Espectacle del grup de ball Dance Me
  • Servei de bar

En definitiva, una tarda que no us podeu deixar perdre! Això sí, cal tenir en compte que l’aforament és limitat a 1000 persones, no us despisteu i recolliu a partir de Dilluns les vostres entrades (ENTRADA GRATUÏTA) a la recepció del pavelló municipal de Figueres o a la taquilla del Spar Citylift Girona (Pavelló de Fontajau, Girona)!