Avui, primer dia de les colònies de tecnificació Rafel Vilar, ens ho hem passat molt bé. Hem entrenat tant al matí com a la tarda i, entremig, una mica de remull a la piscina. Hem après coses de joc individual con la mecànica de tir i el bot obert, i tot això amb molt bon companyerisme!

Atentament, en Pep Mesas, l’Aniol Turró, en Marc Cases i en Collins Idehen

Què millor resum que el que ens fan els propis jugadors/es que viuen l’experiència?

Aprofitem per agrair a la casa de colònies Les Orenetes per cedir-nos un espai tant magnífic durant els 3 dies de les Colònies Rafel Vilar!

Per últim, gràcies a totes les famílies d’arreu de la comarca que han confiat en el projecte iniciat amb aquest Campus per portar els seus fills/es, al cap i a la fi, no importa el Club d’origen, l’obectiu comú és aprendre i gaudir amb els companys/es!