El plat fort de la festa del CB Adepaf Figueres d’aquest diumenge passat, va ser la III edició dels Premis Adepaf que va tenir lloc just abans de finalitzar el dinar social. Com en temporades anteriors, els encarregats de donar els premis van ser noms il·lustres de la història de l’Adepaf. Josep Antoni Verdier (soci número 1 del club), Josep Aparicio i Salvador Dumanjó (expresidents) i Josep Quintana i Ramon Roig (de l’equip de veterans) van acompanyar el president del club, Oriol Rabert, en l’entrega de trofeus als guanyadors.

Els premis comptaven amb cinc categories: millor entrenador/a, premi al fair play, millor progressió, millor defensor/a i millor jugador/a. Excepte el premi al millor entrenador/a, la resta de premis era doble, ja que es dividia en categories de petits (preminis i minis) i de grans (d’infantil a sènior), sense fer distinció per gènere. Les votacions per decidir els nominats i guanyadors les havien anat fent els entrenadors i els membres de l’àrea esportiva durant les darreres setmanes.

Més de 350 assistents, especialment els més petits, van gaudir i vibrar no només amb els guanyadors, sinó també amb els nominats de cada premi. Les categories premiades i els seus guanyadors, descoberts mitjançant un muntatge audiovisual, van ser:

 • Millor entrenador: Josep Maria Rovira
 • Premi al fair play
  • Petits: Elna Masoliver (Pre-Mini Femení)
  • Grans: Martí Aisa (Cadet Masculí Blau)
 • Premi al jugador/a amb millor progressió
  • Petits: Bruna Albert (Pre-Mini Femení)
  • Grans: Marc Cases (Cadet Masculí Blanc)
 • Premi al millor defensor/a
  • Petits: Narcís Navarra (Pre-Mini Masculí Blau)
  • Grans: Lluís Cortada (Cadet Masculí Blau)
 • Premi al millor jugador/a
  • Petits: David Jiménez (Mini Masculí Blau)
  • Grans: Pep Mesas (Cadet Masculí Blanc)

Moltes felicitats a tots els nominats i als guanyadors. El vostre esforç i actitud són els pilars bàsics de l’aprenentatge i la millora com a jugadors/es, i un reflex de com volem que sigui el CB Adepaf!