Finalitza la III edició de la CEBA després de la 5a jornada de bàsquet que va tenir lloc aquest diumenge passat al Poliesportiu de Figueres. A partir de les 9.00h del matí, els nens i nenes de les escoles: Anicet de Pagès, Amistat, Cor de Maria, Josep Pallach, Sant Pau, Salvador Dalí, Parc de les Aigües, i l’escoleta del CB Adepaf, es van enfrontar per últim cop aquesta temporada.

Amb més de 80 inscrits en aquesta tercera edició del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf, i després de treballar els hàbits saludables en cada trobada, podem assegurar que el projecte de bàsquet a les escoles es va consolidant tant en la part esportiva com en la part educativa i el treball de valors. Per això, volem donar les gràcies a tots el pares i mares per fer-nos confiança amb la CEBA i amb el C.B. Adepaf, i permetre’ns dins la mesura del possible, participar en la formació dels mes petits de la casa. Esperem que hagi estat una molt bona experiència per vosaltres i pels vostres fills, més enllà del que hagin aprés de bàsquet. Com ja us hem explicat en alguna ocasió, potenciem l’esforç individual i el treball en equip més enllà de les cistelles.

Us desitgem que passeu un molt bon estiu, i a tots els nens i nenes que l’any vinent fareu P5, 1r i 2n, us emplacem a tornar-vos a apuntar a la CEBA de la vostra escola a partir del setembre vinent si en teniu ganes!!!

Aquí teniu algunes de les millors fotos de diumenge, i també de l’entrega de medalles!!!