Aquest diumenge 3 de Juny arriba l’última jornada de la CEBA. Com cada any, fem coincidir la trobada amb el dinar social del Club, perquè sigui la gran festa de la temporada del CB Adepaf. Des les 9h del matí fins les 18h de la tarda, tota la família de l’Adepaf i de la CEBA està convidada a jugar a bàsquet i a gaudir d’un gran espectacle amb exjugadors de primer nivell. Al migdia un bon dinar a on tothom serà benvingut i finalment, el plat fort, la III edició dels premis Adepaf i tot el reguitzell de reconeixements que tenim preparats. Per acabar, una festa de l’espuma que a partir de les 17h farà les delicies de grans i petits.

A la mitja part del partit All Star Adepaf, farem l’entrega de medalles a tots els jugadors de la  CEBA. Per tant, un cop acabats tots els partits de la 5a jornada CEBA a les pistes exteriors (tant els de les 9h com de les 10h), us demanem que us dirigiu a les grades del poliesportiu mentre els entrenadors agrupen els nens i nenes, practiquen els hàbits saludables d’higiene, d’hidratació i d’alimentació, i els emplacem asseguts a la pista central.

Encara hi sou a temps de quedar-vos a dinar i gaudir de la festa al complert! Només cal dir-ho al vostre entrenador i fer el pagament. Vinga va animeu-vos, ja veureu quina festival!

A continuació us passem l’horari dels partits: