Des del C.B. Adepaf ens preocupem per la formació global de tots els nens i nenes, com a jugadors/es i com a persones, i per això gastem tants esforços en formar entrenadors/es i pares i mares més enllà d’entrenar els seus fills/es un parell de cops per setmana. D’aquí, que la xerrada d’ahir al vespre de la dietista i nutricionista Eva Fuentes fos un éxit d’assistència. Amb una sala plena de pares, mares, i entrenadors/es, encuriosits/des per les necessitats alimentàries dels nostres esportistes, vam aprendre, entre d’altres coses, la distribució d’hidrats de carboni, de proteïnes i de greixos que necessita el nostre organisme per fer esport amb garanties saludables, o com combinar aliments per compensar les necessitats calòriques. Perquè està molt bé que treballem la tècnica i la tàctica en el bàsquet, però si no ens hidratem i alimentem correctament, no aconseguirem el rendiment òptim per portar-ho a la pràctica.