Els vostres respectius delegats/des d’equip us confirmaran de la dificultat que han tingut aquests dos últims mesos per escollir la foto del mes guanyadora, ja que per una banda, han millorat molt les habilitats i l’enginy de tots els pares i mares amb ganes de participar-hi, i per l’altra, ha augmentat el número de fotos que es mereixen estar a la final mensual.

Per aquest motiu, i donat que els resultats fotogràfics són tan bons, us volem ensenyar totes les fotos que han estat finalistes des del mes de Setembre fins a data d’avui, i volem que tots els pares i mares, jugadors i jugadores, simpatitzants, amics/gues i coneguts/des, seleccioneu les 3 que creieu que també han d’estar a la final del dia 3 de Juny.

Les tres fotos amb més vots passaran directament a la final, i podran participar en el premi que pròximament us informarem. El sorteig es farà durant el Dinar Social del C.B.  Adepaf, i entre tots els delegats i delegades del C.B. Adepaf s’haurà d’escollir la millor foto de la temporada 17/18.

Trobareu el qüestionari de la repesca de fotografies al menú de la dreta de la pàgina d’inici del web o clicant AQUÍ!

No us despisteu que l’últim dia per votar és el 26 de Maig!