U.E. La Salle Girona 68 – 48 SÈNIOR MASCULÍ

Inici de partit amb molt poc encert dels dos equips, amb igualtat en el marcador fins al minut cinc del segon quart, on l’encert exterior dels locals els va permetre obrir forat en el marcador. A la segona part, vam aconseguir retallar distàncies en el marcador. A l’últim quart, La Salle ens va sorprendre amb una defensa zonal que no vam saber atacar i que ens va deixar sense opcions de guanyar el partit.

El pròxim partit juguem a casa contra Farners a les 18:00h.

Anotadors:

Porras, O.(5), Sanz, G.(8), Jurado, M.(2), Mkcechnie, R.(4), Juanola, A.(3), Sanz, A.(9), Garriga, M.(L), Vallmajó, E.(4), Jaén, X.(9), Rovira, M.(L), Fernández, K.(2). Tirs lliures: 5/15. Triples: 3 (2 Juanola, A. i Jaén, X.). Faltes personals: 17 (Eliminats: cap)

Parcials: 1er quart (10-10), 2n quart (28-16), 3r quart (13-15), 4t quart (17-7).

MVP: Xavi Jaén

 


CESET 66 – 45 JÚNIOR FEMENÍ

Tot i la pèrdua d’ aquest enfrontament, l’equip va fer una gran primera part retrobant la confiança deL conjunt, amb bon percentatge de tirs, tanT de camp, triples  (4) i lliures (14 de 22). Amb bona defensa i poques pèrdues de pilotes. A la represa les forces i l’eficàcia varen anar minvant anant ja sempre darrera al marcador. Felicitar a les 6 jugadores habituals pel seu esforç.


C.B. Sant Narcís 77 – 49 CADET MASCULÍ BLAU

Últim partit de la temporada. Partit on semblava que faltaven piles davant d’uns gironins amb un joc intens i molt efectiu. Des de l’inici els locals van estar molt intensos i no ens van permetre entrar en el partit. Una diferència inicial que no vam saber remuntar en cap moment. Partit gris que tanca una temporada més bona del que la classificació final diu. En general, una temporada amb bona evolució de l’equip en aquest segon any de cadet. Individualment i com a equip segueixen avançant consolidant tècnica i tàctica.

A seguir aprenent i gaudint!


CADET MASCULÍ BLANC 65 – 50 Unió Girona Maristes

Primer període molt igualat amb poca intensitat defensiva, i errades en atac, poc control del rebot d’avant d’un equip molt físic. El segon període vàrem poder imposar el nostre ritme amb bon contraatacs fruït de una bona defensa i ràpides transicions en atac, que ens dóna un avantatge en el marcador de 13 punts que es varen mantenir fins al final del partit.

A la segona part els visitants varen optar per una defensa zonal que en un principi ens va costar atacar, però el bon encert des de 6,25 va compensar la falta d’encert davant la defensa en zona dels gironins. Quart període pels visitants, en que vàrem jugar molts minuts sense pivots molt castigats per les faltes personals (tots dos eliminats). Ajuda d’en Joan Roig, que va lluitar molt bé en defensa acabant vàries transicions en atac i un triple, i en Ricard Heras a qui les personals varen condicionar la seva defensa. Pau Santos bons minuts i defensant quasi tota l’estona al 25 rival.

A destacar l’Oriol Sànchez amb bones penetracions cap a cistella (9 punts).

 


INFANTIL MASCULÍ 

Descansa


MINI MASCULÍ BLAU

Descansa


MINI MASCULÍ BLANC 63 – 47 U.E. Cellera – Amer

Partit ben treballat, apretant en els moments claus per marcar la diferència.


PRE-MINI FEMENÍ 30 – 62 C.B. Sant Feliu

No hem jugat fins al setè període, on hem entrat al partit, però ja era massa tard per remuntar el marcador.


C.B. Campdevànol 46 – 28 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Bon partit dels Figueres que van estar molt intensos en defensa i molt generosos en atac, fet que va propiciar forces contraatacs i una participació elevada de tots els jugadors en el joc. Queda molt per millorar però la dinàmica és bona tot i la derrota contra un equip molt superior físicament!

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Descansa


B.C. Palafrugell 31 – 74 VETERANS

Partit ben treballat per part dels nostres veterans.