El passat dissabte 5 de Maig, juntament amb la CEBA, els nostres tres equips pre-minis van participar a la jornada de bàsquet que el Club va organitzar dins el programa de Fires i Festes de Santa Creu.

Mentre que la CEBA va disputar la Quarta Jornada del Campionat, els nostres pre-minis van competir entre elles/es en un Torneig 3×3 que es va celebrar a Plaça Catalunya. Entre tots/es els participants es van fer 8 equips, els quals es van dividir en dos grups de quatre per a la primera fase. En funció dels resultats, es va jugar una segona fase que permetia passar a la competició pel trofeu de guanyador/a!

En definitiva, una tarda espectacular de bàsquet, però sobretot de diversió i de bons moments compartits amb els companys d’equip, companys de Club, familiars i espectadors/es. Agrair a tothom per la seva assistència i felicitar als jugadors/es que ens van demostrar, un cop més, tot allò que van aprenent durant la temporada i les ganes que hi posen per millorar dia rere dia!