B.C. Palafrugell 61 – 66 SÈNIOR MASCULÍ

Primera part on hem estat encertats de cara a cistella, aconseguint tirs còmodes. En defensa, però, no estàvem tan bé com en altres partits. Amb molts problemes per controlar el rebot defensiu. A l’inici de la segona part, es va mantenir la igualtat. A l’inici de l’últim quart un parcial de 8-0 amb dos triples de l’Arnau va obrir un forat suficient per guanyar el partit.

El pròxim partit juguem a Girona contra La Salle a les 12:00.

Anotadors:

Porras, O.(7), Sanz, G.(4), Jurado, M.(0), Mkcechnie, R.(9), Juanola, A.(6), Sanz, A.(4), Garriga, M.(L), Vallmajó, E.(L), Jaén, X.(19), Rovira, M.(6), Fernández, K.(8). Tirs lliures: 19/31. Triples: 6 (2 Porras, O. i Juanola, A. i 1 Fernández, K. i Jaén, X.). Faltes personals: 14 (Eliminats: cap)

Parcials: 1er quart (17-18), 2n quart (20-18), 3r quart (10-12), 4t quart (14-18). Final: 61-66

MVP: Xavi Jaén


JÚNIOR FEMENÍ

Descansa


CADET MASCULÍ BLAU 73-53 F.D. Cassanenc

Gran partit amb un parcial inicial de 14 a 0 que era resultat de la gran concentració i determinació dels jugadors. Primera part de luxe que es va veure dissabte de festa major a Figueres. Amb una diferència al marcador que va arribar a ser de 32 a favor dels locals. Claredat en atac i intensitat màxima en defensa. Un tercer quart amb reacció visitant va donar un toc d’atenció als jugadors locals que no es van deixar sorprendre guanyant el partit i enduent-se l’average davant el Cassanenc.

Bona manera d’encarar l’última jornada la setmana que ve davant el Sant Narcís. Aquest diumenge el Bisbal Bàsquet ha aconseguit la seva victòria a casa i acaba campió de lliga. Buscarem doncs assolir la 2a posició i completar una gran temporada. Felicitats!

CADET MASCULÍ BLANC

Descansa


B.C. Torroella 70 – 58 INFANTIL MASCULÍ 

Començament de partit on aconseguíem circular bé la pilota i trobar bons tirs, però la falta d’encert ha permès al Torroella distanciar-se. A partir d’una bona defensa, vam aconseguir retallar la diferència en el marcador, tot i que no va ser suficient per donar la volta al marcador.


Vedruna Palafrugell 24 – 73 MINI MASCULÍ BLAU

Partit a Palafrugell on s’ha aconseguit dominar tots els quarts. Respecte al bàsquet jugat, en atac va sortir algun detall interessant i algun jugador va començar a fer el gest de tancar el rebot. En defensa no mostrem intensitat suficient, badem en realitzar les ajudes i som fluixos en 1×1. Hem d’estar més concentrats i posar-hi més ganes, sinó no millorarem.


C.B. Llagostera “A” 88 – 63 MINI MASCULÍ BLANC


PRE-MINI FEMENÍ 28 – 39 Unió Vedruna “Vermell”

Partit molt igualat i amb molta intensitat en defensa per part dels dos equips, després d’un mal inici al primer període es va aconseguir retallar en el marcador. A la segona part va continuar la igualtat fins al 7è període on el rival va pujar el nivell defensiu i van escapar-se al marcador. Pròxim partit el diumenge a casa a les 12:15 contra el C.B. Sant Feliu.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 17 – 54 U.E. Cellera – Amer
Partit molt intens dels locals tot i que sense premi. En atac, millora en la decisió de què fer amb i sense pilota i, en defensa, més organització. La millora és evident, però encara queda feina per fer.
 

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 51 – 46 C.B. Llagostera

Millor partit de l’any contra el rival més potent i únic que ens ha guanyat en aquesta 2a fase. Gran intensitat defensiva amb moltes pilotes recuperades, molt bon joc en atac tant en contraatac com en estàtic i molta valentia contra jugadors molt més alts i forts que els nostres.

Tot i no estar excessivament encertats hem entrat a l’últim quart guanyant de 4 i dominant tot el partit, però 2 minuts dramàtics amb 4 bàsquets de rebot ofensiu ens han condemnat.

La millora respecte la 1a volta ha estat espectacular, tant en marcador com en competivitat i en compromís i il·lusió (tots plorant al final del partit per la gran decepció).

Anem molt bé!!!!! Ara important mantenir el bloc per seguir treballant igual la temporada que ve!!


VETERANS

Juguen demà Dimarts 8 de Maig a les 20.25h a la pista del B.C. Palafrugell.