Espectacular jornada de bàsquet el dissabte a la tarda a Plaça Catalunya, on vam veure més d’un centenar de nens i nenes disposats a deixar-se la pell per ajudar al seu equip a fer un bon partit. Amb molt bona actitud i una aptitud que millora dia a dia, des del primer moment, tots es van mostrar molt motivats per fer cistelles.

Com ja sabeu, la filosofia de la CEBA no busca la victòria (recordeu que els partits no tenen marcador), sinó l’aprenentatge i les ganes de jugar de cada nen i nena abans d’un partit, i la satisfacció personal un cop s’acaben les quatre parts. Quan escoltem en boca d’un nen la frase de: “Ja s’ha acabat? Jo volia jugar més”, ens resulta molt gratificant veure l’entusiasme que hi posen en cada jornada.

Moltes gràcies al C.E. Bàsquet Bisbal per la seva participació en aquesta trobada, i un cop més, gràcies al Supermercat Esclat i a la Fructícola Empordà per ajudar-nos a inculcar els hàbits saludables als més petits. Per altra banda, tot i que la climatologia ens va fer una mica la guitza, estem molt contents per l’afluència de públic a l’acte, ja que no només pares i familiars van gaudir dels més petits, sinó que també va servir per popularitzar encara més la CEBA entre els espectadors/es i curiosos/es que es van acostar.

Aquí teniu un vídeo resum amb els millors moments!!!