Des del Club Bàsquet Adepaf Figueres organitzem, del 25 al 28 de juny d’aquest any, les primeres Colònies Rafel Vilar, adreçades a nens i nenes d’entre 9 anys (2008) i 16 anys (2002). Al llarg d’aquests quatre dies intensos es treballarà la tècnica individual dels jugadors, tant els aspectes ofensius com els defensius. Cal dir que aquest aprenentatge anirà acompanyat com no podia ser d’una altra manera de treball en grup, ja que el bàsquet és un esport d’equip.

L’objectiu és passar-s’ho bé i viure una bona experiència, però sobretot, les colònies han de servir per aprendre a jugar millor a bàsquet a partir de la formació, també en aspectes tècnics i tàctics. Per aquest motiu, es farà un intensiu de bàsquet, al matí i a la tarda, al pavelló municipal de Figueres (desplaçaments amb bus).

Ara bé, també hi haurà moments només per a la diversió perquè durant les estones lliures, a la casa de colònies Les Orenetes, els nens podran banyar-se a la piscina, córrer i esbargir-se amb l’entorn i els animals, i tindran multitud d’opcions per a passar-s’ho d’allò més bé. I durant les tres nits en què conviurem, si encara queden forces, s’organitzaran jocs i activitats en grup per tal de fer pinya entre tots plegats i conèixer-nos més.

A part del grup d’entrenadors/es, tots formats durant molts anys en el món del bàsquet, les Colònies Rafel Vilar 2018 tindran algun convidat d’excepció com pot ser un exjugador professional o un entrenador actual d’algun club important. Així doncs, sobren raons perquè les primeres Colònies Rafel Vilar 2018 de l’Adepaf siguin un èxit i puguin consolidar-se al llarg dels anys per ser un referent de bàsquet, alegria, diversió i companyonia de la comarca.

No us ho podeu perdre!!