Aquest dissabte vinent dia 05 de Maig es disputarà, dins el programa de Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres, la 4a jornada del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf. La Plaça Catalunya serà el lloc escollit perquè de 16h a 18h, tots els nens i nenes de la CEBA demostrin tot el que van aprenent cada setmana en els entrenaments.

Malgrat no disposar de lavabos per rentar-nos les mans, la CEBA continuarà treballant els hàbits saludables de l’hidratació i l’alimentació un cop finalitzats tots els partits. Recordeu que a partir d’aquesta temporada, des del C.B. Adepaf apostem per treballar l’esport de manera global, i no només dins la pista. L’escoleta del C.E. Bisbal Bàsquet serà l’equip convidat en aquesta ocasió, i també els farem partícips d’aquesta iniciativa que tan bon resultat ens està donant entre els mes petits/es.

A continuació us passem l’horari dels partits:

Si us plau, feu molta difusió dels partits ja que és el dia ideal perquè tots els familiars, amics/gues i coneguts/des que passegen pel centre de la ciutat us vinguin a veure!

A més a més, per rematar la tarda de bàsquet us animem a presenciar el Torneig de 3×3 que disputaran de 18h a 19h els equips pre-minis del C.B. Adepaf a la mateixa Plaça Catalunya. I a partir de les 19.15h, tots al Poliesportiu a veure com el Cadet Blau juga contra el Cassanenc per la segona posició a la seva lliga.

Bones Festes de la Santa Creu a tothom!!