Bàsquet Porqueres 59 – 72 SÈNIOR MASCULÍ

Primera meitat on vam tenir el domini del partit. Després d’un gran encert en el segon quart, aconseguíem arribar al descans amb 17 punts d’avantatge. A la segona part, la defensa zonal dels locals, ens va crear dubtes en atac, reduint la diferència fins a sis punts. Un parcial de 0-9 sentenciava el partit. El pròxim partit juguem a casa contra l’Onyar a les 18:00h.

Anotadors:

Porras, O.(8), Sanz, G.(5), Jurado, M.(2), Mkcechnie, R.(4), Juanola, A.(3), Sanz, A.(16), Garriga, M.(L), Vallmajó, E.(15), Jaén, X.(7), Rovira, M.(L), Fernández, K.(12). Tirs lliures: 19/31. Triples: 7 (3 Fernández, K., 2 Porras, O. i 1 Sanz, G. i Vallmajó, E.). Faltes personals: 22 (Eliminats: cap)

Parcials: 1er quart (18-16), 2n quart (10-27), 3r quart (15-10), 4t quart (16-17)

MVP: Edu Vallmajó


JÚNIOR FEMENÍ

Descansa


CADET MASCULÍ BLAU 76 – 56 C.B. Lloret

Partit espès. Primera part per oblidar i segona part amb la intensitat que calia. De menys a més.


CADET MASCULÍ BLANC 51 – 34 C.B. Olot

Primera victòria de la segona fase contra un rival dur i superior en alçada, que vàrem saber solucionar amb un bon treball en defensa. En el moment que vàrem poder imposar el nostre ritme vàrem anar agafant avantatge al marcador. El tercer període no vàrem aprofitar el tirs lliures (1/7) i l’Olot va retallar mínimament l’avantatge que portàvem al descans. Finalment el quart període va tornar a ser nostre.

Victòria important per afrontar aquesta segona fase. Aquest cap de setmana amb l’ajuda de l’Aleix i en Sergi de l’Infantil Masculí.


C.B. Blanes 53 – 65 INFANTIL MASCULÍ

Bon partit en atac, on vam fer circular bé la pilota, ocupant millor els espais que en altres partits i triangulant bé per aconseguir bons tirs. En defensa, vam estar més irregulars, combinant bones defenses amb moments que ens costava parar els seus contraatacs i controlar el rebot defensiu.


C.B. Quart 66 – 48 MINI MASCULÍ BLAU

Partit disputat en un camp difícil contra el segon classificat. Sabíem que havíem de sortir intensos en defensa i anar amb les idees clares en atac per poder disputar el partit i així va ser, aconseguir arribar fins a la mitja part amb el partit igualat. Segona part ja sigui pel cansament, ja sigui perquè ells varen estar més encertats, ens varen guanyar tots els quarts. Res a dir contra un equip que va jugar millor.

A seguir millorant, hem d’intentar ser mes regulars durant tot el partit i no desanimar-nos tant fàcilment.

MINI MASCULÍ BLANC 58 – 35 (2 – 0) Vedruna Palafrugell “Vermell”

Partit amb només 6 partits a causa que l’equip visitant només va poder venir amb sis jugadors.


PRE-MINI FEMENÍ

Descansa


C.B. Banyoles 84 – 34 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit espès i acalorat on ens ha costat molt fer les coses bé.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 50 – 36 B.C. Torroella

Inici del partit molt igualat, en defensa hem començat força adormits i ens han fet bàsquets fàcils. En atac s’han fallat moltes cistelles però s’han agafat molts rebots ofensius fent bàsquets de segones opcions. Al 7è i 8è quart hem arribat molt millor físicament i s’ha pogut fer una gran apretada per acabar molt bé el partit. Gran eufòria final!!!


VETERANS

Descansa