SÈNIOR MASCULÍ

Descansa


JÚNIOR FEMENÍ 26-64 CESET

Després del primer quart amb bon joc i dominant al marcador, l’equip acusa l’esforç, fallant cistelles fàcils agreujat per la manca, sobretot, d’intensitat en defensa, perdent totes les opcions.


Bisbal Bàsquet 75-72 CADET MASCULÍ BLAU

Partit vibrant amb un gran joc dels dos equips que s’enduen finalment els locals. Hem tingut el triple per forçar la pròrroga però no ha entrat. Tot i la derrota estem contents de l’equip, demostrant tot el que se’ls està ensenyant de joc per conceptes.


Bàsquet Lloret 26-89 CADET MASCULÍ BLANC

Últim partit de la primera fase que hem afrontat amb la baixa de l’Ernest, de bon principi hem imprimit el nostre ritme amb una alta pressió defensiva mantinguda durant tot el partit tot i l’avantatge al marcador. Superioritat dels nostres pivots (45 punts entre els dos pivots), hem pogut provar els sistemes entrenats, així com diverses variants en funció dels jugadors que hem tingut en pista. Bon treball defensiu de l’Aniol en la recuperació de pilotes, i en Lluís dominant sota els taulers. Ara a esperar sorteig de la Segona Fase i veure encreuaments.


C.B. Roses 82-49 INFANTIL MASCULÍ

En defensa superats en l’1c1, i en atac ens ha costat circular la pilota.


C.E.B Girona “Vermell” 61-68 MINI MASCULÍ BLAU

Bon partit el disputat a la difícil i mítica pista del C.E.B. Girona. Volíem tornar a recuperar sensacions i per això vàrem tornar als inicis, 5 jugadors ben oberts per intentar obrir al màxim el camp i agressius amb l’1×1 per forçar ajudes i doblar pilotes, i ho vàrem aconseguir. Felicitats. En defensa, vàrem seguir amb la idea de pressió a tota pista amb bones rotacions i bona defensa del costat contrari. Fallem en moments puntuals degut a la falta de concentració però, tot i així, anem millorant. El canvi de mentalitat que sembla que hi ha hagut ens els últims entrenaments ha donat resultat. Si s’entrena concentrat i al màxim tindrem bons partits amb independència del resultat. A seguir treballant!


C.B. Quart 76-44 MINI MASCULÍ BLANC

Partit molt fluix de tot l’equip en general, perdent moltes pilotes.


PRE-MINI FEMENÍ 22-40 Unió Vedruna “Vermell”

Partit molt igualat i intens on al descans es va arribar amb empat a 15. A la segona meitat, el rival va pujar el nivell defensiu però vam saber mantenir el nivell, fins al setè període on amb un molt bon període tant en atac com en defensa les va allunyar al marcador. Tot i això, a l’últim període vam tornar a competir i va acabar amb victòria per la nostre part.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 38-14 C.E.B. Girona “Vermell”
Bon partit amb molta intensitat defensiva i ràpids contraatacs, tot i que amb poc encert. A seguir!

Bàsquet Lloret 19-52 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Primera part trabada amb molt pocs punts i circulació de pilota, segona part molt bona amb joc de qualitat per part de tots els jugadors anotant amb facilitat en contraatac i en estàtic.
El treball de 1×0 i 1×1 als entrenaments està començant a donar els seus fruits!


VETERANS 67 – 71 B.C. Torroella

L’Adepaf va perdre el dimarts moltes opcions de proclamar-se campió de la lliga de veterans en caure derrotat contra el Torroella per 67 a 71 al Poliesportiu Municipal de Figueres en un matx que enfrontava els dos màxims aspirants al títol de lliga. El partit va seguir la tònica habitual de les darreres temporades dels enfrontaments entre Adepaf i Torroella: molta intensitat, bones defenses i un ritme alt en les transicions. Excepte a l’inici del tercer quart, el Torroella va portar la iniciativa i va controlar el partit en tot moment amb diferències d’entre 6 i 10 punts. L’Adepaf, molt voluntariós però poc encertat, jugava a empentes. Cada vegada que els figuerencs s’acostaven en el marcador, el Torroella responia contundentment aconseguint distanciar-se novament.

En els últims minuts del darrer quart, els figuerencs van fer un nou intent per acostar-se i tenir opcions al final, però la manca d’encert va fer que la diferència es quedés en quatre punts. Amb aquesta derrota, per ser campió, l’Adepaf hauria de guanyar els dos partits que li queden contra Farners i Palafrugell i esperar una derrota del Torroella.

Cal lamentar la lesió d’en Pere Gascon. Esperem que ben aviat pugui reincorporar-se a l’equip.

Anotadors:

Colls, E. (-); Díaz, X. (-); Roig, R. (9); Vallmajó, X. (22); Quintana, J. (-); Colomer, V. (17); Gascon, P (-); Rovira, J. (1); Baqué, J. (13); Quintana, J. (-); Puig, A. (3); Bueno, P. (-); Aparicio, J. (2).

Tirs lliures: 15/27 ; Triples: 5 (2 Vallmajó, X.; 1 Puig, A.; 1 Roig, R. i 1 Baqué, J.)

Parcials: 1r quart (19-19), 2n quart (20-25), 3r quart (18-11), 4t quart (12-16)