SÈNIOR MASCULÍ 65 – 51 C.B. Calella “B”

Primer quart sense encert en atac, tot i trobar bones situacions de tir, no aconseguíem anotar. Això, va permetre al Calella començar el partit manant en el marcador. Tot i millorar en atac en el segon quart, fins l’últim minut de la primera part no vàrem aconseguir capgirar el marcador. En el tercer quart va seguir la igualtat, tot i que ens començàvem a sentir més còmodes en atac. I en el darrer quart, un parcial de 10-2 ens va permetre obrir una diferència en el marcador que ja no vàrem desaprofitar.

El pròxim partit juguem a casa contra el C.B. Bescanó.

Anotadors:

Porras, O. (2), Sanz, G. (1), Jurado, M. (5), Mkcechnie, R. (3), Juanola, A. (-), Sanz, A. (10), Garriga, M. (13), Vallmajó, E. (13), Jaén, X. (9), Rovira, M. (4), Fernández, K. (5). Tirs lliures: 9/18. Triples: 5 (1 Jurado, M., Fernández, K. i Mckechnie, R. Jaén, X. i Vallmajó, E.). Faltes personals: 27 (Eliminats: Garriga, M.)

Parcials: 1er quart (9-13), 2n quart (22-16), 3r quart (16-13), 4t quart (18-9).

MVP: Arnau Juanola


JÚNIOR FEMENÍ 42 – 68 Unió Girona “Blau”

Fluix partit en l’últim d’aquesta primera fase, contra un equip amb més potencial físic i conjuntat. Tot igualar el partit en dos dels seus períodes, la falta d’intensitat defensiva en el tercer quart i la manca de confiança en les definicions són uns dels motius principals que justifiquen la derrota.


CADET MASCULÍ BLAU

Juga avui Dilluns 26 a les 18.00h a CASA contra el C.B. Blanes.


CADET MASCULÍ BLANC

Descansa


INFANTIL MASCULÍ

Descansa


MINI MASCULÍ BLAU

Descansa


MINI MASCULÍ BLANC

Descansa


Les Alzines 71 – 29 PRE-MINI FEMENÍ

Partit on es va poder aguantar el resultat fins al tercer període i després les locals van pujar el nivell d’intensitat tant en atac com en defensa i van poder marxar al marcador.

PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Descansa

C.B. Roses 18 – 56 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Partit molt intens del pre-mini banc que gràcies a una forta pressió defensiva va ser molt superior al Roses. En atac fa falta moure més la pilota i no abusar tant del vot i en defensa no anar tots a la pilota.

VETERANS

Descansa