Després de la publicació del llibre “Coordinació i cognició d’equip en bàsquet – De la teoria a la pràctica” amb en Carlos López i les formacions al respecte als nostres entrenadors/es, en Xavi Vallmajó no ha deixat perdre l’oportunitat de compartir amb nosaltres el seu coneixement, treball i estima a aquest esport i, per tal de fer-ho extensible a tota la família Adepaf i a aquell/a qui vulgui saber més de bàsquet, ha iniciat una nova secció a la nostra web, EL RACÓ DE L’ENTRENADOR/A!

Periòdicament, en Xavi anirà penjant al nostre canal de Youtube sessions explicatives amb alguns dels exercicis que apliquem als entrenaments, amb els objectius que perseguim, els conceptes que treballem, etc. per tal d’apropar-los a tots/es. Esperem que sigui de gran ajuda i formació per tots/es aquells/es que visiteu la secció, la trobareu a la pàgina principal del nostre web, al menú de la dreta! Actualment ja hi podeu trobar la primera sessió, a gaudir-la i a l’espera de la següent. Gràcies Xavi!