Amb la disputa de la 3a jornada del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf aquest diumenge passat, arribem a l’equador de la temporada, i mica en mica, es comencen a veure petits detalls en el joc que proven l’entesa d’alguns dels conceptes que busquem a través dels entrenaments setmanals. El tipus i la direcció del bot, la passada i el joc en equip, el posicionament i el desmarcatge, els espais,… aspectes tècnics i tàctics que ens fan ser molt optimistes, i que consoliden la bona feina que s’està fent dia a dia a la CEBA. I a més, en paral·lel als objectius basquetbolístics, continuem treballant amb tots els nens i nenes per consolidar els hàbits saludables després de la pràctica esportiva.

Volem fer un agraïment a tothom pel que considerem que va ser una molt bona jornada de bàsquet a Figueres. Moltes gràcies a tots els participants de la CEBA per la seva actitud i ganes, als entrenadors/es, als àrbitres, etc. per la fantàstica feina que feu en cada trobada. I també moltes gràcies als pares i mares que van respectar l’espai dels nens, animant i aplaudint des de la grada tal i com hauria de ser en tots els esports!

Per últim, emplaçar-vos a la pròxima trobada de la CEBA que tindrà lloc el dia 05 de Maig a la Plaça Catalunya. Durant aquella setmana es celebraran les Fires i Festes de la Santa Creu, i per tant, serà un molt bon aparador perquè tota la família vegi com juguen els més petits. No hi podeu faltar!!!

Us passem les millor fotos de diumenge: