Arribem a la 3a jornada de la CEBA amb tots els nens i nenes amb les piles carregades. En aquesta trobada, comptarem amb les escoletes del C.B. Grifeu-Llançà, C.B. Escolàpies i el C.B. Albera-Peralada com equips convidats, que s’enfrontaran amb la resta d’escoles de la CEBA amb el format de 4 contra 4 que vam idear especialment per la CEBA la temporada passada. A continuació us passem el l’horari dels partits (cal ser al poliesportiu 30 minuts abans).

IMPORTANT: Amb l’objectiu de preparar la Temporada 2018/19, convoquem a tots els pares i mares de cada escola que ho desitgin a una xerrada informativa part del Club. La reunió està encarada a tots els nens i nenes de 2n, i els que vulguin de 1r, que estiguin interessats en formar part d’un equip federat a partir de l’any vinent. A partir de les 12h al mateix poliesportiu, es farà la reunió amb el President del CB Adepaf, l’Oriol Rabert, i el Director Tècnic, en Guillem Pascua, i es visualitzarà un powerpoint de presentació.

Per qualsevol dubte podeu contactar-nos als mòbils: 608.199.743 (Carles) / 666.838.377 (Guillem)

I recordeu que per no perdre el fil durant la Setmana Santa, tenim a la vostra disposició el Campus del CB Adepaf on es continuaran treballant tots els conceptes i exercicis dels entrenaments setmanals, juntament amb altres activitats de lleure molt divertides!