C.B. Quart 82 – 71 SÈNIOR MASCULÍ

Inici de partit on els locals van portar lla iniciativa, però, gràcies a l’encert exterior aconseguim igualar el partit. Al segon quart es va mantenir la igualtat en el marcador. Després de la mitja part, altre vegada l’encert exterior, ens permetia agafar petites avantatges, arribant a l’últim quart, amb tot per decidir. En aquest, la qualitat i l’encert dels locals va decidir el partit.

El pròxim partit juguem a casa contra el CB Calella, rival directe per salvar la categoria.

Anotadors:

Porras, O. (0), Sanz, G. (0), Jurado, M. (13), Mkcechnie, R. (0), Juanola, A. (11), Sanz, A. (0), Garriga, M. (13), Vallmajó, E. (11), Jaén, X. (4), Rovira, M. (2), Fernández, K. (13). Tirs lliures: 1/4. Triples: 10 (3 Jurado, M., Fernández, K. i Juanola, A. i 1 Garriga M.). Faltes personals: 20 (Eliminats: cap)

Parcials: 1er quart (19-16), 2n quart (17-17), 3r quart (18-24), 4t quart (28-14).

MVP: Arnau Juanola


GeieG UniGirona Sarrià 86 – 40 JÚNIOR FEMENÍ

Partit ja condicionat per anar sols amb 5 jugadores (lesions i viatges d’estudis). Un bon percentatge en triples dels locals (13 a la primera part) van marcar ja la diferència, igualant-se el joc durant la resta de partit, amb millor defensa i alguna contra. Bona actitud i físic a la pista.


Bàsquet Porqueres 51 – 77 CADET MASCULÍ BLAU

Inici amb nervis pels dos equips. Però a la primera cistella vam enlleçar un dels quarts amb més efectivitat de la temporada. Una defensa amb molta intensitat ens permetia córrer i no haver d’atacar en estàtic davant d’un dels equips amb més alçada de la lliga. Els locals han seguit treballant i en alguns moments s’han acostat al marcador. Bona reacció de l’equip per no permetre-ho.

La setmana que ve descans. A seguir treballant! Felicitats nois!


CADET MASCULÍ BLANC 69 – 41 Bàsquet Vedruna Palamós “Vermell”

Minuts inicials amb molts dubtes, sense la concentració mínima , perdent moltes pilotes i fallant cistelles fàcils, fins el minut 6 que després del primer temps mort l’equip va reaccionar i va imposar el seu ritme en defensa i a partir d’aquí (parcial de 19-4 en 4 minuts), fins la mitja part el domini local era evident i a la mitja part el resultat era de 40-18. El tercer quart va ser més equilibrat pel relaxament dels locals i la precipitació davant de la defensa zonal dels visitants.

Mica en mica vàrem poder trobar la manera de superar la defensa amb bona circulació de pilota i superioritat dels pivots locals. Excel·lent treball en defensa de l’Aniol, acabant les transicions, i bona feina dels interiors sobre tot d’en Marc capturant un bon nombre de rebot en defensa i anotant en atac. Aquest dissabte amb l’ajuda de l’Aleix de l’Infantil Masculí.


INFANTIL MASCULÍ 77 – 61 C.E.B. Girona “C”

Probablement el millor partit del que portem de temporada. Seguint amb l’encert en atac de les últimes setmanes, però aquesta vegada contra un dels millors equips de la categoria. En defensa, vam aguantar bé els 1c1  i arribàvem bé a les ajudes, però, sobretot a l’inici del partit, vam tenir problemes per controlar el rebot.


MINI MASCULÍ BLAU 52 – 48 La Salle Palamós

Partit amb poca anotació a on ens va costar molt fer bàsquets fàcils. No ens podem permetre que tots els equips ens agafin tants rebots. El rebot en aquestes edats només es tracta de ganes d’anar-los a buscar i en això, hem de millorar moltíssim. En defensa hem d’anar amb més decisió al 2×1. Estem millorant en les rotacions defensives. En atac cadascú fa la guerra pel seu compte, no fem cas als entrenadors i si seguim així, no anirem bé.

En resum, ens estem relaxant, a veure si som capaços de corregir i tornar a la bona línia.

MINI MASCULÍ BLANC 57 – 44 C.E.B. Girona “Vermell”


PRE-MINI FEMENÍ 33 – 43 UniGirona

Es va sortir amb moltes ganes i sobretot intensitat tant en atac com en defensa, i ens va permetre arribar al descans per sobre al marcador, gràcies a un gran encert en el tir. La segona meitat va començar igual, però un mal sisè període en atac que ens va deixar sense anotar va fer que agafessin avantatge. Tot i això, els dos últims períodes vam tornar a sortir amb la mateixa intensitat però no va ser suficient per retallar el marcador. Pròxim partit el dissabte que ve a Salt contra Les Alzines.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Descansa

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Descansa


VETERANS

Descansa