I continuen les bones noticies relacionades amb la CEBA! Tal i com us avançàvem a la crònica de la jornada de la CEBA de diumenge passat, el C.B. Adepaf ha arribat a un acord amb dos establiments de la comarca per continuar treballant, juntament amb el subministrament de fruita, els HÀBITS SALUDABLES després de fer esport, i de pas, enfortir les sinèrgies amb les empreses del nostre entorn. Concretament, el supermercat Esclat de l’avinguda dels paisos catalans de Figueres, i la farmàcia Xavier Tarradas de Camallera, ens aportaran aigües i sabó per tal de completar el cercle d’hàbits saludables que estem potenciant a partir d’aquesta tercera edició del Campionat.

Mica en mica, i sobretot a través de la pràctica en cada jornada, volem que tots els nostres participants vagin prenent consciència de l’importància de rentar-se les mans abans d’hidratar-se i alimentar-se després de fer un esforç físic. Moltes gràcies per la vostra participació en aquest projecte esportiu i educatiu!