Aquest diumenge vam gaudir al Poliesportiu Municipal de Figueres de la 2a Jornada del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf. Abans de les 10.00h del matí, els nens i nenes de la CEBA ja anaven amunt i avall amb tots els companys/es d’equip nerviosos per entrar a la pista i demostrar tot el que saben fer. I és que mica en mica, se’ls hi comença a veure en el joc petits detalls que proven l’aprenentatge a partir dels entrenaments setmanals. El tipus i la direcció del bot, la passada, el desmarcatge, els espais,… aspectes tècnics i tàctics que ens fan ser molt optimistes i consoliden la bona feina que s’està fent dia a dia a la CEBA.

Per altra banda, cada equip al finalitzar els seus respectius partits, va prendre consciència dels HÀBITS SALUDABLES que estem treballant a partir d’aquesta temporada. Tots els nens i nenes van rentar-se les mans abans de recollir una ampolla d’aigua i una poma per recuperar energies gastades. Des del C.B. Adepaf volem agrair la col·laboració del supermercat Esclat de l’avinguda dels països catalans i a Fructícola Empordà de Sant Pere Pescador que ens han subministrat tot el material necessari per tirar endavant aquesta faceta del projecte esportiu i educatiu de la CEBA.

Ja teniu disponible el Campus de Setmana Santa per a tots aquells nens i nenes que vulguin passar-ho bé del 26 al 29 de març. Durant quatre dies es compaginaran entrenaments de bàsquet amb activitats lúdiques per millorar el nivell dels participants. I recordeu que si veniu acompanyats d’un amic o amiga que no jugui a bàsquet, tindreu una rebaixa en el preu. No ho dubteu i apunteu-vos-hi ja!

La resta de fotografies les trobareu a la nostra pàgina de Facebook! I per si no en teniu prou podeu tornar a veure el vídeo-resum de la Jornada al nostre canal de Youtube!