La construcció del nou pavelló vindrà acompanyat d’un nou punt de reunió que ha de representar un eix lúdic i social bàsic per a tots els usuaris. El nou bar, anomenat “espai cafè” segons el projecte constructiu guanyador del concurs públic de l’Ajuntament de Figueres (En els meandres), tindrà una superfície de 55 m2, i sembla que per fi tindrà vistes a la pista de joc.
Pel bé comú de tota la família Adepaf que formarà part d’aquesta nova instal·lació, volem aportar un cop més el nostre gra de sorra, facilitant a l’Ajuntament i al Servei d’Esports un recull de propostes que considerem bàsiques d’aquest nou espai.
Per això engeguem aquesta nova iniciativa on us proposem que feu una valoració d’alguns ítems dels bars d’altres pavellons quan jugueu fora de casa. Estem buscant el millor bar fora de casa, per així donar idees a l’Ajuntament i fer-lo més atractiu i encertat al gust de tothom.
Al web del Club trobareu en el menú dret una pestanya amb el nom de “Vull un bar”, i clicant a sobre us portarà al formulari que cal omplir. Es tracta d’unes 20 preguntes amb una valoració final del bar que heu vist el cap de setmana si us ha tocat jugar com a visitant. Us demanem la vostra col·laboració que no us comportarà més de 2 minuts mentre espereu que els jugadors/es surtin del vestuari.
Durant tot el 2018 anirem recollint les dades que ens aneu enviant per explicar-vos el pròxim Nadal com volem que sigui el nostre futur bar!