Ja és la segona setmana del 2018 i tornem als entrenaments de ple, però començar un any nou ens fa recordar quins han sigut els millors moments de l’any que deixem enrere.

Per nosaltres, i no podia ser d’altra manera, el 2017 no es pot acomiadar amb una altra cosa que no sigui un gran somriure i un enorme gràcies a tots/es plegats per fer-lo possible a tal magnitud.

Gràcies a tots els membres de la CEBA que cada dia van fer més gran aquest projecte i que, a partir d’ells/es, hem donat la benvinguda a 3 equips pre-mini. Gràcies als pre-infantils i infantils que l’any passat van fer una grandíssima temporada amb un final molt merescut com són els Campionats de Catalunya. Gràcies a tots/es els que vau fer tant bé la vostra feina que us vàreu merèixer el reconeixement dels Premis Adepaf durant el dinar social del Club que vam fer possible, any rere any, amb la vostra ajuda. Gràcies a les noves incorporacions i les que es queden amb nosaltres per fer possible tornar a Tercera Catalana amb el Sènior Masculí. Gràcies per tot això, i molt més!

Tot i els grans moments que ens heu regalat durant aquest 2017, ens quedem amb un d’ells ben especial, com és la Presentació del Club coincidint amb la celebració dels 60 anys del C.B. Adepaf. Gràcies a tots/es per fer-ho possible, sense vosaltres no tindria el toc màgic que vam viure tots plegats, i per això compartim amb vosaltres el vídeo que hem fet per recordar el dia.

Ara només ens queda desitjar que el 2018 ens porti moltes més alegries!