Estimats Reis Mags,

Tot i fer 60 anys aquesta temporada, com veureu en el següent vídeo de la presentació oficial del C.B. Adepaf que us hem preparat, continuem amb la mateixa il·lusió i ganes de jugar a bàsquet que el primer dia.

Ara fa dotze mesos us vam demanar més ciment per a la construcció del nou pavelló. I tot i que ens hem portat molt bé durant tot l’any, encara no ens heu posat ni la primera pedra.

Estem al cas de les dificultats polítiques que porteu a les alforges dels camells, i dels imprevistos que requereixen de la vostra atenció al llarg del camí, i per això us oferim la nostra estrella d’orient particular perquè no us enlluerneu amb altres constel·lacions. Aquí us deixem el full de ruta que us hem traçat, i que haureu de seguir per arribar a bon port, i així portar-nos el tant desitjat pavelló que us hem demanat en tantes ocasions.

No perdem l’esperança en vosaltres, de fet, estem convençuts que el pavelló nou es farà. Però la pregunta que ara pren importància és QUAN estarà!?!?

Ens podeu portar caramels, ens podeu portar carbó, ens podeu portar joguines, però si us plau, porteu-nos ja un pavelló!