El diumenge dia 3 de desembre vam celebrar la presentació oficial del C.B. Adepaf per a la Temporada 17/18, davant d’un públic assistent de més de 500 persones que van veure desfilar, entre crits i aplaudiments, als  gairebé 200 jugadors i jugadores que formen part del passat, present i futur del Club.

Aquest any, en motiu de la celebració del 60è aniversari de la creació del C.B. Adepaf Figueres, vam voler fer una presentació original i diferent. Per això, l’equip de veterans, fent el passadís, va donar sortida a tots els jugadors i jugadores que es van anar col·locant a la pista per formar un seixanta gegant. Una figura que va comptar amb la participació des de l’equip sènior fins a tots els col·legis de la CEBA, juntament amb els delegats i delegades, i els propis veterans que van esdevenir el centre de la festa.

I abans de les fotos oficials de tots els equips, va ser el torn dels parlaments on en Xavier Santaló, President de la Federació Gironina de Bàsquet, va tornar a insistir un cop més en el bon treball realitzat a la pedrera amb la CEBA. Per altra banda, en Jordi Masquef, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Figueres, es va reafirmar en el compromís del consistori per a la construcció del nou Pavelló a la zona sud de la ciutat el 2019. Per últim, tots dos van destacar l’efemèride de l’aniversari felicitant-nos pel treball fet durant aquests 60 anys d’història del Club.

Llavors, i com a fi de festa, mentre tots els jugadors i jugadores gaudien una bona xocolata desfeta a les grades, va arribar el moment de veure un fabulós espectacle de bàsquet de molt nivell amb el triangular entre els veterans del Barça, el Girona i l’Adepaf.

Per últim, permeteu-nos destacar la feina feta per una persona que tots coneixeu, i que ha esdevingut un dels pals de paller del Club. Gràcies Fàtima Viñas per la teva implicació i pel teu somriure darrera la barra.

Recordeu que a la pàgina web trobareu totes les fotos oficials de les plantilles 17/18, tant de la CEBA com del Club, i a que través de les nostres xarxes socials us anirem informant de tot el que envolta el C.B. Adepaf.

Gràcies a tots els nens i nenes, jugadors i jugadores, delegats/es, entrenadors/es, coordinadors, institucions i al públic assistent per fer que la presentació fos un èxit! Visca la CEBA i força l’Adepaf.