El diumenge passat dia 3 de desembre, juntament amb els equips federats del C.B. Adepaf, es van presentar els gairebé 70 nens i nenes que formen part de la 3ª edició del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf.

Amb la disputa de dos partits amistosos entre les escoles inicialment, es va inaugurar la lligueta de la CEBA de forma oficial, i els més petits van començar a notar a la pista les emocions del bàsquet amb un públic de pares, mares, familiars i amics entregats.

Aquest any, tots els nens i nenes de la CEBA estrenen una equipació de joc que s’ajusta millor a les seves necessitats en quant a teixit, i que presenta un disseny que ha tingut molt d’èxit entre tothom. A més, també estrenem patrocinador, pel que estem molt agraïts a la Sidreria Txot’s per l’esforç i la confiança dipositats en aquest projecte.

Les sis escoles que han fet equip CEBA són:

  • el Cor de Maria
  • el Sant Pau
  • el Salvador Dalí
  • el Parc de les Aigües
  • el Josep Pallach
  • l’Anicet de Pagès

Les quals, juntament amb l’escoleta del C.B. Adepaf conformaran els 7 equips participants en el Campionat. Cal recordar que com hem fet en les edicions anteriors, en cada jornada comptarem amb la presència d’un equip convidat per donar a conèixer el nostre projecte de bàsquet a les escoles per tota la província.

Pròximament us avançarem les dates de les trobades que es disputaran un diumenge al matí de gener a juny. Visca la CEBA!