C.E. Palamós 70 – 63 SÈNIOR MASCULÍ  (3a CATALANA)

Bon inici de partit, on ben aviat ens posem per davant al marcador. Però, a mhesura que anava avançant el partit, el marcador s’anava ajustant. Un tercer quart on vàrem estar espessos en atac, va capgirar el marcador i no vam ser capaços de tornar a donar la volta al marcador.

Dissabte que ve juguem a casa a les 18:00h contra el CEB Girona.

Anotadors:
Porras, O. (1), Sanz, G. (5), Jurado, M. (5), Mkcechnie, R. (9), Juanola, A. (L), Sanz, A. (7), Garriga, M. (16), Vallmajó, E. (L), Jaén, X. (5), Rovira, M. (2), Fernández, K. (13), Cortada, L. (0), Roig, R. (-), Coderch, B. (-). Tirs lliures: 11/21. Triples: 6 (2 Fernández, K. i 1 Garriga, M., Jurado, M., Jaén, X. i Mckechnie, R.). Faltes personals: 18 (Eliminats: cap)

Parcials: 1er quart (8-23), 2n quart (22-14), 3r quart (16-8), 4t quart (14-18). Final: 70-63

MVP: Marc Garriga


JÚNIOR FEMENÍ 46 – 61 Bàsquet Porqueres

Primer partit a casa denotant nervis al inici, per culpa, en part, a la manca de partits, provocant pèrdues de pilotes i atacs precipitats, fet que facilita al Porqueres jugar còmodament. És en el segon i tercer quart a on una millor defensa, assegurant rebots i atacs sobrepassant la seva pressió, ens ajuda a igualar el marcador a menys 3. Un inici de l’últim quart amb atacs precipitats sense efectivitat torna a obrir una escletxa a favor de les visitants. Tot i això cal destacar la bona actitud de l’equip a on totes les jugadores varen anotar.

Parcials: 1r Quart (9-10), 2n Quart (16-10), 3r Quart (12-12), 4t Quart (9-20)


UNIÓ GIRONA BLAU 56-67 CADET MASCULÍ A

Bon joc dels dos equips des de l’inici de partit. L’alternança al marcador ha estat constant durant tota la primera part amb alta efectivitat en atacs al límit dels locals i un gran encert de la línia de tres nostres.

L’empat amb què s’ha iniciat la segona part l’hem pogut trencar gràcies a uns 10 minuts molt bons en defensa. Tot i que l’efectivitat ha baixat en aquest tercer quart, deixant els locals amb només 6 punts, hem agafat les primers diferències en el marcador. La zona local ha portat a algunes precipitacions però s’ha sabut seguir movent ràpid la pilota i augmentar la diferència fins als 17 punts. Algunes imprecisions i l’encert local ha fet disminuir el marge fins als 11 punts finals.

De nou, molta concentració dels jugadors en un partit molt diferent a les dues jornades anteriors. Fent passos endavant en moments d’encallament. Cal destacar l’efectivitat d’en Lluís Cortada, sobretot al primer quart amb 3/3 en tirs des de 6.25 i sumant 15 dels 17 punts finals, però sobretot per com ha sabut repartir joc la resta de minuts on han sumat altres jugadors. Molt millor percentatge de tir lliure i domini en el rebot defensiu de l’equip. Bons papers d’en Pep Mesas, Aniol Turró i Lluís Giralt del Cadet de primer any.

Proper partit dissabte que ve a Figueres a les 16 on rebrem el Vedruna Palamós.

Parcials: 1r Quart (16-20), 2n Quart (18-14), 3r Quart (6-15), 4t Quart (16-18).


C.B. La Vall d’en Bas 39 – 94 CADET MASCULÍ BLANC

Partit sense massa història, partit decidit des d’un inici molt intens del figuerencs, amb molta pressió defensiva, aconseguint recuperar moltes pilotes amb cistelles fàcils. Segon període mes igualat,  amb molta rotació de banqueta i donant minuts a tot l’equip.

Tercer i quart període de tràmit que va fer que s’incrementés l’avantatge fins el final. Tasca difícil mantenir la concentració intentant treballar coses noves, tot i així els nois varen mantenir la seva línia fins el final.

A destacar ahir l’Oriol Sànchez amb moltes recuperacions i aportant punts al marcador assumint responsabilitat durant molt minuts del partit.

Setmana que ve jornada de descans per aplaçament del partit.

Parcials: 1 quart (8-32), 2n quart (12-18), 3r quart (11-24), 4t quart (8.-20).


INFANTIL MASCULÍ 46 – 70 C.B. Farners

Inici de partit on els visitants es van mostrar molt efectius des de la línia de triple, pel contrari nosaltres no estàvem encertats de cara a cistella. Tot i arribar a la mitja part força igualats, la intensitat del Farners va fer que ens superessin amb facilitat en el tram final de partit.

Parcials: 1r Quart (6-16), 2n Quart (12-9), 3r Quart (12-27) i 4t Quart (16-18)


C.B. Castelló 15 – 65 MINI MASCULÍ A

Partit al qual hem sortit més concentrats que la setmana passada i amb les idees més clares. Hem de seguir insistint en obrir al camp i en tenir paciència per madurar les jugades. Molt bona actitud de tot l’equip.


MINI MASCULÍ B

Descansa


PRE-MINI FEMENÍ 66 – 12 C.E. Onyar-Migdia

Molt bon inici de partit amb bona defensa on el segon quart va ser el millor del partit tant en atac com en defensa (22-0). I aquest ritme es va mantenir tot el partit gràcies a la bona actitud que tenien totes les jugadores. Es va treballar molt bé en atac, deixant els espais necessaris per poder rebre i la jugadora que tenia la pilota no botava directament, sinó que primer mirava i es situava. S’han de continuar millorant tots aquests aspectes. Proper partit dissabte a les 9:30 a Sant Gregori.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 6 – 31 C.B. Sant Gregori

Primer partit federat del pre-mini masculí blau en què es van notar molt els nervis, sobretot al primer quart (0-11). A partir d’aquí l’equip va anar agafant confiança tot i que l’encert va ser molt baix. Els visitants, segurament amb una mica més de rodatge a les pistes i físicament superiors, van destacar per davant nostra amb un percentatge d’encert més elevat. Cal destacar que els jugadors van aprendre, en certa manera, a deixar espai perquè el company que té la pilota pugui desenvolupar l’acció de forma correcta i que per sacar de banda es comença “lluny” de pilota per després anar-la a buscar i poder rebre. Cal millorar el joc en equip i fer veure als nens que una visió de conjunt i no individual farà que tots siguem millors.

El pròxim partit serà aquest dilluns a les 17.45 a Vilafant on jugarem la primera jornada que es va haver d’aplaçar el passat 30 de setembre.

PRE-MINI MASCULÍ BLAU 32 – 16 Bàsquet Vilafant

Bon partit del pre-mini blau corresponent a la primera jornada de lliga! Molta intensitat defensiva i bona circulació en atac. De mica en mica van aprenent moltes coses💪🏼


C.B. Vilablareix 13 – 63 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Molt bon partit de tot l’equip que han sortit molt concentrats i motivats des d’un bon principi. El Vilablareix té un equip mixte amb jugadors físicament similars a nosaltres i hem pogut competir molt millor que el primer dia.

Hem pogut començar a aplicar alguns dels conceptes que fem als entrenaments seguint les pautes d’en Carlos López, com per exemple el desmarcatge per recepció de pilota, que ens ha donat moltes situacions de 1 contra 0 amb cistelles fàcils per pràcticament tots els jugadors.