Voleu ser la foto de portada de la nostra pàgina de Facebook? Voleu participar en el premi que sortejarem durant el dinar de final de temporada? Doncs aquí teniu la vostra oportunitat! Tenim moltes ganes que cada mes ens feu arribar moltes fotos, i per això, us proposem ser la FOTO DEL MES! Un concurs per triar quina és la millor foto de cada mes, i la millor de tota la temporada!

Com ho farem?

A final de mes s’escolliran les tres millors fotos de totes les que ens heu fet arribar, i el següent dilluns que toqui Junta del Club, s’escollirà la foto guanyadora entre els assistents. Un cop escollida, citarem el fotògraf/a guanyador a les xarxes socials del Club, i la foto serà publicada a la portada de la nostra pàgina de Facebook durant tot el mes següent. A mes a mes, la foto que en surti victoriosa participarà, juntament amb les altres fotos guanyadores de cada mes, en la votació final que celebrarem el dia del dinar social per escollir la millor foto de la temporada.

Com participar?

Molt fàcil! Ens heu d’enviar fotos divertides, curioses o artístiques, de l’equip, dels entrenaments, dels partits, etc. Ens les podeu enviar de diferents maneres:

  • A través del correu electrònic: xsocials@adepaf.cat
  • A través del Facebook, enviant la foto per privat o etiquetant-nos
  • A través de Twitter, enviant la foto per privat o etiquetant-nos
  • A través d’Instagram, enviant la foto per privat

Què haig de tenir en compte?

  • Mida de la foto. És recomanable que envieu fotos horitzontals enlloc de verticals perquè s’ajusti millor a la portada del Facebook
  • Qualitat de la foto. Com més qualitat, millor!

Animeu-vos! El concurs comença al mes d’Octubre! 🙂