El passat Divendres 15 de Gener es va celebrar la Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Figueres, on el Pre-Infantil Masculí i el Júnior Femení de la Temporada 2014/15 van assistir-hi. Durant la nit, diversos esportistes van sortir a l’escenari del Teatre Jardí a rebre homenatge a la Temporada realitzada, fins que va arribar el moment de destacar la gran Temporada realitzada pel Pre-Infantil Masculí i el Júnior Femení del C.B. Adepaf Figueres.

Des del Club, volem felicitar a l’Ajuntament de Figueres per aquesta iniciativa i esperem que es continuï realitzant durant les pròximes temporades. A més, aprofitar aquesta ocasió per tornar a felicitar als jugadors/es i cos tècnic del Pre-Infantil Masculí i Júnior Femení de l’anterior Temporada i desitjar-vos que continueu al gran nivell que vau demostrar l’any passat!

IMG-20160115-WA0004 IMG-20160115-WA0005