Un nou inici amb nervis, però fent el canvi de xip més aviat amb caràcter i joc per plantar cara a un gran C.E.B. Girona Negre. Tot i el xoc inicial, davant un físic superior dels gironins, els nostres minis van saber concentrar-se i fer un joc valent i agressiu en atac. I amb gran intensitat en defensa que van permetre disputar el partit fins al final.

Tots els jugadors van demostrar, no només avui, però en aquest partit com a punt àlgid de la primera volta, les ganes i treball que mostren entrenament a entrenament. Sense afluixar i amb partits com aquest mostrant la tècnica individual i tàctica col·lectiva apresa sense manies podem seguir evolucionant. Res més que felicitar-vos i seguir com fins ara exigint-nos entre tots treball, treball i treball. Permetent com estem fent gaudir al màxim d’aquest esport!


Jugadors Adepaf: Carlos L., Arià H.,  Sergi C., Joan R., Guillem A., Eduard T., Vilagran A., Marc F., Nil S., Ricard H., Albert H.

Jugadors Girona: Puig M., Xifra M., Fuentes O., Lagares A., Moré P., Bolance J., Rigat J., Calvet G., Boadella N., Toll O.

Parcials: 1a part (24 – 36), 2a part (33 – 30). Final: (57 – 66).


Classificació i resultats

image1 20151128_092706 20151128_092758 20151128_094919