El passat dimarts 24 de Novembre, el nostre equip de Veterans va disputar un partit amistós contra l’equip de Veterans del C.B. Torroella per tal de començar a preparar-se per la Lliga de Veterans que començarà a primers d’any.
El partit va ser molt ajustat en tot moment. Els nostres veterans es van trobar davant d’un equip més jove, més conjuntat i amb bons tiradors de triples. Tot i així, els nostres van dominar amb un bon treball dels pibots sota cistella i amb bons contraatacs dels exteriors. Al final dels quatre quarts, l’avantatge era pels nostres amb un marcador de 65 – 60 però, durant el període extra que es va jugar, el Torroella va aconseguir capgirar el resultat.
Per celebrar el bon treball realitzat per tots, es va acabar la jornada amb un sopar conjunt entre els dos equips!
Jugadors Adepaf: Jordi Aparicio, Jaume Baque, Emili Colls , Ramon Roig, Vicenc Colomer, Josep Buchaib, Josep Maria Rovira, Joan Sema i Josep Quintana.
Jugadors Torroella: Albert Negre, Xavier Puig, Dani Prats, Marti Artigues, Jordi Casas, Ricard Verheyen, Pep Pujol i Joan Carles Mora.
IMG-20151124-WA0028IMG-20151124-WA0026IMG-20151124-WA0027