Des de la Junta ja fa un temps que estem treballant per aconseguir que jugadors/es i tècnics disposin de la millor atenció possible que estigui al nostre abast. Per aquest motiu, a data d’avui, us podem confirmar que hem tancat l’acord amb el Fisioterapeuta Arturo Jacomet, amb el qual esperem tenir una relació molt llarga i profitosa per les dues parts.

Molts de vosaltres no coneixereu l’Arturo, però us podem assegurar que és tot un professional, amb un llarg currículum (cliqueu aquí si voleu llegir el seu CV) i molts anys d’experiència, punts claus que ens han fet veure que és una peça molt necessària dins de la nostra família.

A més de disposar d’un expert en la seva professió a l’abast de tota la família del Club, s’ha arribat a l’acord que la seva consulta subvencionarà el 50% de les visites que realitzin els jugadors/es i els tècnics del Club per tal de facilitar-vos l’ajuda que en algun moment podeu necessitar.

fisio

La seva consulta la trobareu a: C/ Pujada del Castell, 25 (Figueres, 17600)

El seu telèfon de contacte és: 972 50 53 43

Per últim, volem donar la benvinguda al Club a l’Arturo Jacomet i agrair la seva col·laboració!

20151102_220929