El 90251 és el número escollit pel C.B. Adepaf Figueres per participar al sorteig de Nadal del 22 de desembre. Volem agrair a l’Administració de Loteries Bartis, situada a la Plaça del Gra nº 10 (Figueres), la seva col·laboració per fer les participacions que esperem que reparteixin molta sort i diners entre socis i jugadors/es.

A partir del dilluns vinent, a tots els jugadors/es que vareu marcar la casella del  en el contracte de la Temporada 2015/2016, el vostre delegat d’equip us entregarà un talonari de 10 participacions que podreu quedar-vos o vendre’l entre familiars i amics/gues. Per a tots aquells socis, entrenadors/es, jugadors/es o altres que també volgueu un talonari, li podeu comunicar al delegat o a qualsevol membre de la Junta, i ell ens farà arribar les vostres peticions.

Moltes gràcies per col·laborar amb el C.B. Adepaf Figueres i molta sort pel sorteig!!!

Número Loteria Adepaf