Ja tenim aquí la Presentació dels equips del C.B. Adepaf Figueres! A més a més, com a novetat aquest any, també tindrem la Presentació dels equips de la CEBA! Des del Club, ens complau convidar-vos a tots i totes a passar una agradable tarda el pròxim Diumenge 15 de Novembre, on unirem tota la família Adepaf de la Temporada 2015/16 i gaudirem tots junts de bon bàsquet, ja que els nostres Sèniors, tant Masculí com Femení, jugaran els seus respectius partits de la jornada! (Cliqueu aquí per descarregar la Carta d’Invitació del President del Club)

L’horari que es seguirà serà el següent:

  • 16’30h – Convocatòria jugadors/es, entrenadors/es i delegats/es
  • 17’00h – Presentació dels equips del C.B. Adepaf i la CEBA
  • 17’45h – Discursos de les institucions
  • 18’00h – Fotografies dels equips
  • 18’30h – Partits Sènior Masculí vs. F.D. Cassanenc A i Sènior Femení vs. El Racó del Iogurt – Onyar

Us esperem a tots!!!

CARTELL PRESENTACIO 2015 (1)