El passat cap de setmana, el C.B. Adepaf va iniciar la temporada 15/16 amb la disputa dels partits del júnior masculí el dissabte, i del sènior masculí el diumenge. Malauradament, ambdós equips no van poder estrenar-se amb una victòria en la primera jornada, però estem molt convençuts que aquesta ensopegada inicial servirà per esperonar als jugadors, i així aconseguir resultats positius en les pròximes cites. Aquestes millores es veuran aquest dissabte, i sobretot a partir del cap de setmana del 3 d’octubre, quan es disputaran el gruix de partits del club, i oficialment tots els equips hauran iniciat la competició esportiva.

Des de la junta volem animar i desitjar tota la sort del món a tots i cadascun dels nostres equips, i en particular a tots els jugadors i jugadores del club, perquè al llarg d’aquests nou mesos de competició treballin intensament en els entrenaments. Cal recordar a tothom que es juga com s’entrena, i per tant, els entrenadors, els coordinadors i la junta, però també des de casa, hem de motivar als nostres jugadors perquè donin el 100% en cada sessió formativa.

Tal i com vam fer en el tram final de la temporada passada, aquest any continuarem informant des de la web i les xarxes socials, entre d’altres notícies, de tots els resultats dels equips. Però a més, també incorporarem als resultats una crònica esportiva resumida elaborada per cada entrenador/a que permeti, a aquells pares i/o socis que per motius diversos no puguin assistir als partits, estar informats de primera mà de com s’ha desenvolupat el partit.

Per últim, busquem la complicitat i la col·laboració de pares, mares i altres assistents als partits perquè facin moltes fotos durant els enfrontaments, i ens les facin arribar a través del correu xsocials@adepaf.cat. Setmanalment farem la tria de les dues o tres millors fotos de cada partit per adjuntar-les a la corresponent crònica de cada equip. Estem segurs que amb la vostra ajuda aquesta proposta que estem desenvolupant serà molt ben rebuda per part de tota la família del club per estar més ben informats al llarg de tota la temporada.

Screenshot_2015-09-24-21-13-05