Aquest diumenge a les 18h de la tarda, el CB Adepaf presentarà el Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf (la CEBA) d’una manera molt original davant dels assistents de la 31 Mostra del Vi a la Rambla de Figueres.

A tots aquells que tingueu ganes de passar una bona estona, us convoquem a les 18 hores a la part alta de la Rambla de Figueres per acompanyar a la junta i als coordinadors del club a explicar a tothom el projecte de la CEBA perquè sigui tot un èxit a partir del 14 de setembre, quan comença el curs escolar. Estem convençuts que la gent en farà ressò, i ens agradaria molt que tots els socis i simpatitzants de la nostra entitat esportiva es sumin a aquesta iniciativa de la junta per donar l’impuls necessari a la proposta.

El crit de guerra serà: som bàsquet, som de la ceba!

No us ho perdeu!

Mostra-del-Vi-Empordà-2015 (1)